We zien en horen dat heel veel mensen wachten tot op het laatste moment om hun gewenste producten te bestellen en laten bezorgen. Ons advies; Laat het zo snel mogelijk bezorgen!! Hoe dichter we richting de kerstdagen gaan, hoe drukker het wordt bij de bezorgdiensten. Ook onze vervoerder heeft met deze drukte te maken. Dit resulteert in een enorme druk op onze vervoerder de laatste week voor de feestdagen. Ze zijn er klaar voor en hebben er net als wij enorm veel zin in, maar er is een beperkte hoeveelheid pakketten die per dag over de band kan gaan en dus bezorgd kan worden.

Onze kwaliteitsproducten worden bevroren bezorgd en zijn na levering nog maanden houdbaar in de vriezer. Dus maak plek in je vriezer en doe zo snel mogelijk je bestelling en laat het vervolgens ook zo snel mogelijk bezorgen om teleurstellingen voor kerst te voorkomen. Anders bestaat de kans dat je echt achter het net vist ook al heb je vroeg besteld!!

Afhalen kan natuurlijk ook. Mocht je dit willen doen dan hebben we voor de afhalers een afhaalkorting van 10% op het gehele assortiment (behalve de reeds afgeprijsde artikelen).

Team BBQuality

Bizon ribeye recept | BBQuality