Januari, de maand van de ossenhaaspuntjes!

Boeuf stroganoff recept ossenhaaspuntjes | BBQualityHeerlijk, een Nieuw jaar, een nieuwe start. En hopelijk de start van de langverwachte vrijheid waar iedereen al lang op wacht.

Nog heel even staan we stil bij het turbulente jaar 2020. Want wat was het een gek jaar. Voor ons betekende het een enorme groei en de verhuizing naar Oss. Met als echte krachtmeting de kerstdrukte van afgelopen weken. Maar we hebben het enorm goed doorstaan. We konden de extreme groei prima aan in ons grotere pand en dat geeft erg veel vertrouwen voor de toekomst.

Alleen voor onze vervoeder was het iets te druk. Net zoals voor alle andere vervoerders. Helaas zijn er verschillende pakketjes vertraagd geweest. Dit hebben we met iedereen netjes opgelost zoals jullie ons kennen maar het is nooit leuk om klanten te moeten teleurstellen. Dus hopelijk is het ook een les voor de vervoerder geweest en hoeven we hier in de toekomst niet meer tegen aan te lopen.

Verder gaan we in januari gewoon verder met waar we goed in zijn. Lekkere producten verkopen en mensen inspireren met mooie gerechten. En dan trappen we 2021 meteen goed af, namelijk met ossenhaaspuntjes.

Ossenhaaspuntjes zijn de malse uiteindes van de ossenhaas. Het is het meest malse en duurste stukje van het rund. En deze maand krijg je 2 pakjes van 250 gram ossenhaaspuntjes helemaal gratis bij een besteding vanaf € 100,00 in de shop!