De maand van het lam bij BBQuality!

De malse structuur en de frisse, rode kleur. Daarbij komt nog de magere samenstelling en de uitgesproken, olieachtige smaak. Je kunt het braden, grillen of bakken. Bij de echte kenner zal het waarschijnlijk een belletje doen rinkelen: we hebben het natuurlijk over lamsvlees!

Lamsvlees is vlees van lammeren dat wordt gebruikt voor consumptie. Over het algemeen wordt vlees gekwalificeerd als lamsvlees, als het afkomstig van lammeren jongeren dan 12 maanden. Vlees van een ouder dier heet schapenvlees. Schapenvlees is veel vetter dan biologisch lamsvlees en heeft een nog meer uitgesproken olieachtige smaak.

Wij snappen de populariteit van het lamsvlees. Daarom spelen we in deze mooie voorjaarsmaand graag in op dit stukje vlees. Bij een besteding van €100,- ontvang je nu 250 gram lamsboutblokjes cadeau! Zo laten we je kennismaken met dit heerlijke stukje vlees!

Bij BBQuality bestel je de heerlijkste stukken lamsvlees zoals een lamsrack, lamsbout of lamshaas snel en eenvoudig. Het heerlijkste lamsvlees voor op de barbecue, in de oven of in de pan bestel je online bij BBQuality!