Bij de maand van het gehakt hoort een mooie actie!

Februari breekt aan. Het is de laatste hele wintermaand, en tot genoegen van veel mensen is het ’s avonds wat langer licht. Waar we in maart weer aan het voorjaar kunnen denken, in februari een maand waarin de ergste kou uit de lucht verdwijnt. Tenminste, dat hopen we. Februari verdient daarom een mooie maandactie, zo vinden wij bij BBQuality. De maand is daarom omgedoopt tot ‘maand van het gehakt’, met mooie acties als resultaat!

Gehakt, wie kent het niet. Het gemalen vlees is nog altijd één van de meest gebruikte vleesproducten in de Nederlandse keuken. Dit komt door de smaak, maar ook door de vele kanten die je er mee op kunt. Zo kun je er burgers van maken, maar kun je het ook toevoegen aan pasta. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Vandaar dat we, zoals je van ons gewend hebt, een mooie maandactie hebben bedacht voor de maand februari.

Wanneer je in februari een bestelling plaatst van minimaal €100,- plaatst, ontvang je 6 gehaktballen met jus helemaal gratis. Wij hopen je hiermee net dat laatste zetje te geven om ook die laatste wintermaand door te komen. Profiteer jij mee van de maand van het gehakt?