Maart, de maand van de diamanthaas

Diamanthaas jodenhaas grain fed | BBQuality

Waar we eigenlijk hadden gehoopt op een heerlijk warme lentezon is niks minder waar en begint de maand maart ijzig koud. We kunnen zelfs, met wat geluk, nog even de schaatsen uit het vet halen. Gelukkig zien we de heerlijke lentezon de rest van de maand wel terug en wordt het langzaamaan warmer. Met de zomer in aantocht denken sommigen misschien alweer aan heerlijk buiten barbecueën. Nog even geduld en dan is het zover, maar tot het zover is kun je genieten van de nieuwe aanbiedingen! Om deze eerste, nog koude, lentemaand door te komen.

Deze maand is er een speciale rol weggelegd voor de diamanthaas. Diamanthaas staat in de volksmond het meest bekend als “Jodenhaas”, maar wordt ook wel schouderhaas genoemd. Het stukje diamanthaas bevindt zich tussen de schouders van het rund en is tevens het lekkerste en malste stukje vlees van de schouder. Wil je weten hoe u deze diamanthaas het beste kunt bereiden? Klik dan hier voor heerlijke recepten om de diamanthaas te bereiden. We beschikken bovendien over een ruim aanbod aan diamanthaas. Zo hebben we de reguliere variant, de dubbeldoel variant, en varianten uit Ierland en Uruguay.

Omdat er in maart een speciale rol is weggelegd voor de diamanthaas ontvang je nu gratis 400 gram diamanthaas bij besteding van minimaal €100,-! Met deze actie hopen we dat je een mooie start van de lente zal hebben!