Oktober, de maand van de worsten!

Texas stew recept | BBQualityWat leven we momenteel toch in een onzekere en turbulente tijd. Waar de afgelopen maanden werkelijk alle goederen enorm in prijs stegen, lijkt er voor de meeste producten wel een bepaald maximum bereikt. Behalve de energieprijzen. Die blijven maar naar recordhoogtes stijgen. Dat zorgt helaas bij iedereen voor onrust.
Hopelijk is oktober de laatste maand van die onzekerheid en krijgen we vanaf november wat meer rust en duidelijkheid.

De prijzen van het vlees zijn de afgelopen maanden ook enorm gestegen. Dit hebben Paul en ik in onze 25 jaar ervaring in het vlees nog nooit meegemaakt. Maar de prijzen lijken zich nu gelukkig wat te stabiliseren en daar willen we jullie van mee laten profiteren. We gaan steeds meer met vaste prijzen werken, zodat jullie ook weten waar jullie aan toe zijn. De maand oktober heeft nog veel meer voordeel voor je in petto. Dus houd de nieuwsbrieven goed in de gaten en profiteer deze maand van extra voordeel.

Vandaar dat we voor oktober ook weer een mooie maandactie bedacht hebben. Want bij besteding vanaf € 100,00 in de shop ontvang je 6 heerlijke BBQ worsten gratis. Deze kunnen perfect op de BBQ, maar zijn ook overheerlijk bij een lekker stamppotje. Kenneth maakte er een mooie stoofpot mee. Laat deze lekkere kans dus zeker niet liggen!!