Picanha, één van de klassiekers!

Angus picanha Canada | BBQuality

Bij BBQuality is juli de maand van de picanha! Dit is een heel mooi stuk rundvlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende. In Nederland noemen we dit stuk vlees het staartstuk. Het is feitelijk de bil van het rund en heeft een maximaal gewicht van ongeveer twee kilo. Als je kijkt naar de vorm van de Angus Picanha is deze een beetje driehoekig.

De picanha en BBQuality

In de categorie ‘picanha’ hebben we een breed aanbod. Zo maken we onder andere een onderscheid tussen ‘grass fed’ en ‘grain fed’, waarbij ‘grass fed’ over het algemeen wat hoogwaardiger vlees is aangezien deze dieren ook vaak nog eens alle ruimte krijgen om te bewegen. Dit komt de smaak alleen maar ten goede. Bovendien hebben we ook picanhas uit verschillende landen. Zo beschikken we over varianten. uit Australië, Uruguay en Ierland. Houd je meer van het magere, jongere rundvlees? Geen probleem! Met onze kalfspicanha kun je je hart ophalen.

Kortom, met de picanha kun je enorm veel kanten op. Om je op weg te helpen, hebben we deze maand spectaculaire aanbiedingen voor onze verschillende picanhas. Daarnaast ontvang je bij een besteding van boven de €100 deze maand één kilo kalfspicanha ter waarde van €14,95 helemaal gratis!

Geniet daarom deze maand van deze barbecue klassieker!