Top-5 meest verkochte producten van 2017

Angus bavette - BBQuality

Bij een jaarwisseling ontkom je er niet aan: lijstjes! Ook wij hebben, om even terug te kijken op 2017, een eindejaarslijstje gemaakt: Een top-5 van onze meest verkochte producten van het afgelopen jaar.

Nummer 5: Op vijf staat het Angus gehakt. Dagvers gedraaid Angus gehakt van het befaamde Angus rundvlees om bijvoorbeeld je zelfgemaakte hamburger van te maken. En blijkbaar viel het ook bij onze bezoekers goed in de smaak!

Nummer 4: Rundergehakt sleept de vierde plek in de wacht. Ons rundergehakt kenmerkt zich door zijn malsheid en door het veel mindere vochtverlies in de pan dan bijvoorbeeld het rundergehakt uit de supermarkt. Wij vinden het mooi om te zien dat ons rundergehakt gewaardeerd wordt. Vandaar ook de mooie vierde plek!

Nummer 3: En nu wordt het spannend, want we zijn bij het podium aangekomen. Een mooie derde plek voor de kipdijfilet! Eigenlijk is die derde plek niet zo gek. De kipdijfilet is minstens even smakelijk als de kipfilet. De echte liefhebbers zeggen dat ze de dijfilet nog lekkerder vinden dan de kipfilet. Een bronzen medaille voor onze kipdijfilet!

Nummer 2: Net geen eerste, maar een mooie tweede plek voor de Black Angus burger! Deze topper maken we zelf in onze slagerij. De Black Angus burger is als een hamburger maar dan van het allermooiste rundvlees. Een echte smaaksensatie, en daarom ook een meer dan verdiende tweede plek voor deze burger!

Nummer 1: Daar is hij dan, het meeste verkochte product uit ons assortiment in het jaar 2017: DE ANGUS BAVETTE URUGUAY! De hoge mate van marmering van het stuk vlees zorgt ervoor dat het een stuk vlees van topkwaliteit is en dus heerlijk om te eten! Wij snappen die eerste plek dus wel. Jij ook?

We zijn erg benieuwd hoe dit lijstje er eind 2018 uit komt te zien!