Terug

Kabeljauw

Kabeljauw

De kabeljauw is een witvis en behoort tot, de naam zegt het eigenlijk al, de familie van de kabeljauwachtigen. Een kabeljauw is meestal zo’n 50 tot 80 centimeter lang, maar hij kan zelf tot 1,5 meter lang worden. Hij komt vooral voor in het noordelijk halfgrond van onze planeet. Kabeljauw is een smaakvolle vis en bezit mooi, stevig witvlees. Het visvlees is helder wit, bevat weinig graten en heeft een vaste structuur, wat de kabeljauw tot een enorm geliefd stukje vlees maakt. Je kan hem bovendien op alle mogelijke manieren bereiden: in de oven, gegrild, gebakken, en ga zo maar door.

Bij BBQuality hebben we nu ook kabeljauwhaas in ons assortiment. De kabeljauwhaas wordt gesneden uit het dikste deel van de rug van de kabeljauw. De kabeljauwhaas is een heel mooi stuk vis van hoge kwaliteit en kan werkelijk op heel veel verschillende manieren bereid worden. Denk hierbij aan, grillen, bakken, maar deze vis is ook uiterst geschikt om te stomen. Het is een zalig stukje witvis en werkelijk botermals.

Met kabeljauw kun je dus heel veel kanten op, en eigenlijk kan het niet misgaan. Met kabeljauw is succes namelijk verzekerd.

Eet smakelijk!

Kabeljauwhaas | BBQuality