Black Friday

Nog even geduld! De black friday deals komen maandag 20 november online! De black friday acties lopen dit jaar een hele week, kijk dus van 20 t/m 27 november regelmatig op deze pagina.

[button link="/acties"]Bekijk alle lopende acties[/button]

Wil jij op de hoogte blijven van al onze acties?

[button link="https://www.bbquality.nl/#newsletter-signup"]Schrijf je in voor onze nieuwsbrief[/button]

BBQuality Black Friday

Bij BBQuality weten we dat kwaliteitsvlees onweerstaanbaar is, vooral als het gaat om een spectaculaire actie zoals Black Friday. Dit is hét moment voor culinaire liefhebbers om hun slag te slaan. Wil je jezelf trakteren op de crème de la crème van vlees, zoals onze vermaarde Japanse Wagyu of de grass-fed Ierse beef? Of misschien verlang je naar dat speciale stuk wild voor je winterstoofpot? Nu is je kans! Met onze Black Friday vlees acties zul je niet alleen indruk maken op je gasten, maar ook je portemonnee een plezier doen.

Ongeëvenaarde kortingen, onweerstaanbare smaken!

Stel je voor: de sappigste steaks, de meest malse ribs en die perfecte burgers, allemaal tot wel 50% afgeprijsd. Ja, je leest het goed. Bij BBQuality bieden we tijdens Black Friday kortingen die beginnen bij 20% en oplopen tot een waanzinnige 50%! En het mooie is, elke categorie bevat een scala aan vleesopties om uit te kiezen. Van je dagelijkse portie vlees tot de meest exquise vleessoorten die je nergens anders zult vinden. Het is als scrollen door je favoriete online kledingwinkel, maar dan voor de vleesliefhebber. Deze black friay actie, speciaal samengesteld door BBQuality, is een kans die je niet wilt missen.

BBQuality: Jouw online slagerij, nu extra voordelig

Black Friday bij BBQuality betekent genieten van de crème de la crème van onze vleescollectie tegen prijzen die je smaakpapillen en portemonnee zullen toejuichen. Of je nu indruk wilt maken op de buurt-BBQ, vrienden wilt verbazen met culinaire hoogstandjes of simpelweg wilt genieten van topkwaliteit vlees; onze Black Friday-aanbiedingen zijn speciaal voor jou samengesteld.

Maar zoals bij alle goede dingen, zijn ook deze deals van tijdelijke aard. En met de enorme vraag tijdens deze speciale periode willen we je op het hart drukken: wacht niet te lang. De beste stukken vlees vliegen de digitale schappen uit. Dus profiteer snel van de ultieme Black Friday-ervaring met BBQuality. Want als het op is, is het ook écht op!