Kalf

Kalfsvlees

Bestel jouw favoriete stuk kalfsvlees online

Online kalfsvlees kopen? Jazeker! Het lekkerste kalfsvlees bestel je gemakkelijk en snel bij BBQuality. De kwaliteit van jouw lokale slager, met het gemak van je favoriete webshop. Kalfsvlees bestellen, volledig online. In slechts een paar klikken heb jij jouw bestelbevestiging in je inbox. En voor je het weet staat de bezorger voor je deur. Hoe dat werkt? Dat lees je hier.


Ga voor mager en gezond met ons kalfsvlees

Het kalfsvlees dat je bij ons koopt is afkomstig van maximaal 12 maanden oude runderen. Het is mager en gezond. Wist je dat kalfsvlees vol zit met vitamine B1, D, eiwitten en ijzer? Kalfsvlees staat dan ook op de Schijf van Vijf! Ideaal om op te nemen in jouw eetpatroon dus. We werken ook uitsluitend met Nederlands ‘beter leven’ kalfsvlees. Wel zo gezond dus.


Kalfsvlees is wat sneller en makkelijker te bereiden dan rundvlees. Je kunt het bakken, braden, grillen of stoven. Wat dacht je van dit Irish spareribs recept? Heerlijk en iedereen kan het klaarmaken! 


Welke kalfsvlees soorten kun je bij ons bestellen?

Ga voor alledaags kalfsgehakt of voor een wat unieker stuk kalfspicanha. Vooral dit laatste stuk is perfect voor de BBQ. Heerlijk mals en mager. En heel makkelijk online te bestellen bij ons, in slechts enkele klikken. Alsof je een nieuw t-shirt bestelt.


En zijn we dan ook duurder dan de lokale slager of supermarkt? Nee. We hanteren vergelijkbare prijzen voor producten zoals kalfsgehakt. Vergeet niet dat ons kalfsvlees duurzamer en ook gezonder is dan supermarkt vlees. Zie bijvoorbeeld de voedingswaarden van ons kalfsgehakt.


Alleen het beste kalfsvlees voor jou

We werken ook uitsluitend met Nederlands ‘beter leven’ kalfsvlees. Bij BBQuality vinden we het belangrijk dat onze producten van gezonde dieren afkomen die goede leefomstandigheden hebben gekend. Ons kalfsvlees zit dan ook niet vol met zout en water, zoals de supermarkt variant. 


En doordat ons kalfsvlees vacuüm en bevroren verpakt wordt, houden we de sappen (en dus de smaken en malsheid) in het vlees! Daarnaast is het vacuüm verpakken hygiënisch en praktisch. Gewoon vanuit de doos, rechtstreeks de vriezer in. Of je ontdooit het meteen als je honger hebt! Begin je al te watertanden? Sta je al klaar om jouw favoriete kalfsvlees online te bestellen?


Meer weten?

Kijk dan eerst even of je vraag wordt beantwoord bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen!