Lekker én gezellig: Gourmetten tijdens Pasen!

Een échte Nederlandse traditie: Gourmetten. Wanneer je met kwaliteitsvlees een avondje gaat gourmetten heb je gegarandeerd een avond waarop je enorm lekker eet. Een andere reden waarom veel mensen graag gourmetten, is de gezelligheid die het met zich meebrengt. Door de relatief kleinere stukjes vlees of vis heb je ook écht tijd voor elkaar. Dit is dan ook de reden dat veel mensen tijdens Kerst graag het gourmetstel tevoorschijn halen.

Wat is gourmetten eigenlijk?

Gourmetten is een manier van eten die is over komen waaien uit Azië. Met een groep mensen om een tafel, terwijl het gourmetstel in het midden van het gezelschap het werk doet. Kleine stukjes vlees of vis en andere producten in schalen sieren de tafel. Vaak wordt dit nog extra aangekleed met salades, stokbrood en sauzen. Op deze manier kan iedereen in kleine pannetjes, of eventueel direct op de bakplaat, naar eigen inzicht zijn of haar maaltijd samenstellen. Klinkt ideaal toch?

De tijd dat je alleen met Kerst kunt gourmetten is voorbij. Sterker nog, het gourmetten wint nog steeds in populariteit. Pasen is een andere gelegenheid waarop mensen graag gourmetten. En wij van BBQuality willen je hier natuurlijk graag bij helpen. Zo kun je bij ons je eigen schaal samenstellen, of je kan kiezen voor de BBQuality Gourmetschaal, waar we al met je meegedacht hebben en een mooie schaal hebben samengesteld.

We hebben in ieder geval genoeg voor iedereen..