Red pork burger Hawaii
Red pork burger
Red pork burger Hawaii, een burger met een frisse rauwkost en een milde kerriesaus. Om je vingers bij op te eten!
Voorbereiding
Snijd 1/4 van de komkommer en augurken in brunoise (kleine blokjes) en meng ze door elkaar. Maal wat verse peper en zeezout erover en voeg deze naar smaak toe.
Bereid de BBQ voor op direct grillen, bij voorkeur met een gietijzeren rooster.
Bak de broodjes af volgens de verpakking.
Meng de mayonaise met de ananassap, kerriepoeder en een snufje gemalen peper.
Snijd de kastanjechampignons in plakjes en bak deze bruin met wat fijngesneden knoflook in een skillet op de BBQ. Breng op smaak met wat gemalen peper en zeezout.
Bereiding
Grill de burger en de plakken ananas. Haal de ananas eraf wanneer deze aan beide kanten grillstrepen heeft. Wanneer het vlees gaar is, gaan we de broodjes open snijden en de binnenkanten van de broodjes kort grillen.
Opbouw van de red pork burger
We beginnen met de onderkant van het broodje, vervolgens wat blaadjes sla, dan een beetje milde kerriesaus, het zoetzuur van de komkommers en augurken, nu de gebakken champignons, dan de red pork burger, wat gegrilde ananas en doe er dan nog wat milde kerriesaus overheen. We sluiten uiteraard af met de bovenkant van het broodje erop. Een prikker erin helpt tegen het omvallen.
Smakelijk eten!!!