Voorgerecht met Meat Pie Ragout recept

Voorgerecht met Meat Pie Ragout recept | BBQuality

Voorgerecht met Meat Pie Ragout recept

Met de feestdagen wordt er vaak een pasteitje met kipragout gegeten. Als je die graag eet, dan hebben we als alternatief iets lekkers bedacht. Het is net iets anders, maar een stuk makkelijker! Een Pie(bladerdeegtaartje) gevuld met onze heerlijke kipragout. Je hoeft deze alleen maar even op te warmen in de oven of op de BBQ. Zou hou je het fornuis mooi leeg en schoon. Ook hoef je je pasteitje niet meer te vullen. Hou je mooi tijd over voor andere dingen.

Deze kun je heel mooi in je (Kerst)menu verwerken als voorgerecht. Natuurlijk kun je deze Chicken Pie ook eten als lunch of als maaltijd.

Lees hieronder een voorbeeld van een makkelijk en lekker voorgerecht met Meat Pie Ragout recept.

Ingrediënten

Bereiding

Laat bij voorkeur de Meat Pie Ragout 2 uurtjes ontdooien buiten de koeling en verwarm deze dan 12 minuten op 180 graden Celsius in een voorverwarmde oven of BBQ.

Bak de plakken gerookt ontbijtspek krokant in een koekenpan of in de oven op bakpapier. Leg deze vervolgens op een stukje keukenrol om het vet op te nemen. Dit zorgt evoor dat de ze mooi krokant blijven.

Rooster hierna de pijnboompitten in een koekenpan mooi bruin.

Opmaak

Verdeel wat sla melange met rode biet over 4 bordjes of schaaltjes. Strooi er wat pijnboompitten overheen en breek wat krokant ontbijtspek over de sla melange. Spuit vervolgens wat toefjes truffelmayonaise tussen de sla en sprenkel er wat olijfolie overheen.

Als laatste leg je er een partje Meat Pie Ragout bij en serveer je het direct.

Smakelijk eten!!!

Maak je dit voorgerecht met Meat Pie Ragout recept en plaats je dit op Instagram? Tag dan @dirks_food_and_bbq en ik plaats je gerecht in mijn story.