Forel

Forel

De forel, een stukje vis dat enorm populair is. Het stukje vis is familie van de zalm, en leeft in rivieren en meren in Noord-Amerika, Europa en Noord-Azië.

De forel is een veelzijdige vis die je op verschillende manieren kunt bereiden. De hele forel is erg makkelijk te bereiden in zijn geheel op de BBQ of in de oven. Deze wordt dan vaak gevuld met verschillende verse kruiden en knoflook. Ook is citroen een veelvoorkomende smaakmaker bij de forel. De frisse smaak geeft een fijn contrast met de vis. Daarnaast is het ook een hele mooie vis om te roken. Hij is erg zacht en smaakvol. Hij heeft een vrij stevige structuur en blijft daarom mooi intact na bereiding maar wordt niet droog. Bovendien heeft de forel niet veel mogelijk om lekker te zijn: een beetje citroen en wat peper doen vaak het werk al.

Bij BBQuality bestel je de heerlijkste stukken vis zoals zalm, kabeljauw of garnalen of snel en eenvoudig. Alles vers en uniek in soort. De heerlijkste stukken vis voor op de barbecue, in de oven of in de pan bestel je online bij BBQuality!

Eet smakelijk!