Verse producten

Tomaten-paprikasoep met pulled chicken | BBQualityEigen slagerij

Dat we gespecialiseerd zijn in de mooiste BBQ producten is voor niemand een geheim denk ik. Maar dat we ook een eigen vers slagerij hebben weet misschien niet iedereen. Het mooie van een Online Slagerij vind ik dat je door het hele land klanten hebt zitten. Alleen komt 95% van de klanten nooit bij ons, vandaar dat we in deze Tip van Claus iets meer over onze slagerij willen vertellen.

Gehaktproductie

Dagelijks maken we vers gehakt in onze slagerij. Nadat het gehakt gedraaid is wordt het direct geportioneerd en gaat het de diepvries in. Op die manier behouden we de meeste smaak van het gehakt en hoeven we geen kleurbehoudende middelen toe te voegen wat je altijd ziet bij het gehakt in de supermarkt. Zo puur mogelijk en dat proef je terug.

Een ander groot voordeel is dat we het vlees direct vacumeren. Daardoor kan je het gehakt heel goed bewaren in de vriezer. Zelfs mocht je een keer haast hebben kan je het op die manier prima in een kommetje koud water leggen en het vlees is zo ontdooid.

Ons rundergehakt en gemengde gehakt is al sinds jaren een hardloper in ons assortiment. We krijgen vaak te horen dat je echt weer vlees proeft en het is zoveel malser dan het gehakt van een supermarkt. Dus mocht je het nog nooit besteld hebben raad ik het je echt aan en je wilt geen ander gehakt meer!

Burgers en worstjes

Naast het gehakt draaien we de meeste burgers en worstjes ook zelf. Op die manier kunnen we ons onderscheiden met smaak en kwaliteit. Maar we kopen ook worstjes in bij bijvoorbeeld HomeMade. Hun jalapeño cheddarworsten zijn echt onderscheidend en uniek. En bijvoorbeeld de Curry worst van van Dils is ook weer een mooi en onderscheidend product.

Je hoeft het wiel niet altijd zelf uit te vinden als het goed is. Daarom blijven we ook altijd op zoek naar de mooiste producten en leveranciers. En past het bij ons dan breidden we ons assortiment steeds weer uit.

Maaltijdgemak

In de zoekbalk in het menu kun je kiezen voor de categorie “Dagelijks Vlees”, maar we hebben ook een categorie “Maaltijdgemak”. Deze categorie bevat producten die we zelf maken in onze eigen gaarkeuken. Waar mogelijk met veel verse groenten en goed gevuld met vlees zoals je van een slager verwacht.

We verkochten al stamppotten, stoofpotten en Pie’s. En deze maand voegen we daar vier mooie goedgevulde soepen aan toe. Boordevol gemaakt met verse groenten en lekker gevuld met het mooiste vlees. Hou deze categorie in de gaten,  maar probeer vooral de producten eens. Je zult verbaasd staan van de smaak van vers. Dat is niet te vergelijken met de soepen uit de supermarkt.

Groot assortiment

Dit is natuurlijk slechts een greep uit ons assortiment van het dagelijks vlees. Maar het gehakt zie ik wel als de basis. Het is niet het meest spectaculaire stukje vlees, maar waarschijnlijk wel het meest gegeten samen met kip. En ik denk dat je een echte slagerij altijd kan herkennen aan zijn gehakt.

Een volgende keer licht ik graag weer wat meer producten uit zodat je zelf ook eens iets anders kan nemen. En iets meer te weten komt van de werkwijze van deze Online Slager :)!

Claus

BBQuality