Welkom bij BBQuality

10 jaar online slager

 

Hallo, wij zijn Paul en Claus van BBQuality. Alweer 10 jaar geleden kregen wij de droom om Nederland en België weer vertrouwd te raken met lekker vlees. Vlees zoals je dat vroeger kocht bij de slager. Puur, eerlijk en vol van smaak. Alleen dan in een modern jasje met een modern assortiment. Besteld vanuit huis en gekoeld bij je thuisbezorgd.

Wat als parttime baan van 2 vrienden begon, groeide in 10 jaar uit tot de grootste (online) slagerij van Nederland en België.

Altijd met het oog op kwaliteit, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Wij hebben een groot assortiment met meer dan 600 verschillende producten. Uiteenlopend van exclusief vlees uit verschillende windstreken tot het meest duurzame natuurrundvlees uit Nederland. Vers gehakt uit eigen slagerij, Nederlandse kip en varkensvlees. Huisgemaakte stoofpotten en rijkelijk gevulde soepen. Vis, rubs, sausen, accessoires en nog veel meer. Veel teveel om op te noemen zoals je ziet dus neem maar snel een kijkje op onze site en laat je verrassen