Augustus, maand van de Angus!

Rubia Gallega dry-aged Côte de Boeuf | BBQuality

Daar is ie dan: De maand van de Angus! Een enorm geliefd stuk vlees. Angus is geen op zichzelf staand product, maar het is een vleesras. De Angus-runderen leveren voorin in Schotland, en staan leven in echte natuurgebieden waar een grote diversiteit aan kruiden en grassoorten te vinden zijn. Dit ras is zéér geliefd bij de kenners en befaamd vanwege zijn marmering. In het vlees vind je overal fijne draadjes roomwit vet en dit vet zorgt ervoor dat het rundvlees zijn voortreffelijke aroma, smaak en sappigheid krijgt. Angus–vee wordt bovendien gevoed op een dieet dat 100% natuurlijk en voedzaam is. Begin je al te begrijpen waarom Angus zo populair is?

Wij willen je graag de kans geven om in aanraking te komen met dit mooie vlees. Daarom is de maand augustus dan ook omgedoopt in ‘maand van de Angus‘! Spectaculaire aanbiedingen en een mooie maandactie zorgen ervoor dat dit vlees nóg toegankelijker wordt. Heb je het vlees al eerder geproefd? Mooi, want dan kun jij deze maand jouw hart ophalen.

Over die maandactie gesproken: Bij een bestelling vanaf €100,- ontvang je 500 gram ongemarineerde anguspuntjes helemaal gratis! Schroom daarom niet, en laat je deze maand verassen door het Angus-vlees!