Eigen slagerij

Hotdog met jalapeños cheddar worst recept | BBQualityToen we BBQuality begonnen zo’n 6 jaar geleden was het uitgangspunt mensen weer te laten proeven wat echt lekker vlees is. De slagers hadden het moeilijk en bijna iedereen kocht zijn vlees voor het gemak bij de supermarkt.
Daarom wilden we laten zien, dat als je goed vlees inkoopt en producten met kwalitatief goed vlees maakt, het zoveel lekkerder is. En dat is gelukt!

We maken het gehakt, burgers en worsten wekelijks zelf. Want dan weet je wat je verkoopt en kan je je ook echt onderscheiden van je concurrentie.

Home Made

Home made wordt dat ook wel eens genoemd. Maar Home Made betekent niet alleen dat je het zelf maakt. Home Made is ook een bedrijf, gespecialiseerd in onder andere worst maken, uit Lunteren.

Want steeds vaker kregen we te horen: “lekker hoor jullie Jalapeno Cheddarworst, maar hij is niet zo lekker als die van Home Made”! En na de zoveelste keer dachten we: “We willen zelf graag de lekkerste producten verkopen, misschien moeten we dan toch maar overstag gaan en ook producten van anderen gaan verkopen.

Want de vraag was groot en dan moet je natuurlijk naar je klanten luisteren.

En na 1 telefoontje met Eric ten Hove, de eigenaar van Home Made was de samenwerking dan ook een feit.

Sinds een paar jaar verkopen we nu de worsten van Home Made. We begonnen met de legendarische Jalapeno Cheddarworsten. En ondertussen is het assortiment uitgebreid met Pulled pork worsten, Venkel prei en Tuinkruiden.

Succes

En met succes, want de Jalapeno Cheddarworsten staan vanaf het begin al vaak in de top tien van best verkochte producten per maand zelfs. Dus ja, eigenwijs blijven of openstaan? Dat is voor ons niet zo moeilijk.

Onze basis blijft onze eigen slagerij, met het gehakt, de worsten en burgers maken zoals mijn vader dat vroeger ook deed. Met hier en daar een nieuw recept of een aanpassing (zonder dat hij het weet natuurlijk!). Maar als iemand ergens gewoon beter in is of lekkerdere producten maakt, strijken we graag over ons hart en genieten net als jullie lekker mee. En zoals ik eerder al zei: “een goede slager word je vooral door goed in te kopen ;-).”

 

Claus

BBQuality