Pasen

Vier Pasen 2022

Gourmetten

Een échte Nederlandse traditie: Gourmetten. Wanneer je met kwaliteitsvlees een avondje gaat gourmetten heb je gegarandeerd een avond waarop je enorm lekker eet. Een andere reden waarom veel mensen graag gourmetten, is de gezelligheid die het met zich meebrengt. Door de relatief kleinere stukjes vlees of vis heb je ook écht tijd voor elkaar. Dit is dan ook de reden dat veel mensen tijdens Pasen graag het gourmetstel tevoorschijn halen.

Recepten

Weet je nog niet wat je wilt eten of wat je kan koken? Bekijk dan een van onze recepten. Daar loopt je het water van in de mond. En wat ook handig is….je kan direct je favoriete Paasproducten bestellen. We hebben een aantal van onze favoriete Paasrecepten voor je uitgelicht, maar wil je toch graag iets heel anders maken dan verwijzen we je naar onze uitgebreide recepten-pagina.

BBQ-en

Uiteraard is het lange weekend met Pasen ook zeer geschikt om de BBQ aan te steken. Lekker genieten van je huisgemaakt pulled pork of lekkere spare-ribs. Of maak een heerlijke bavette rollade. Je kan alle kanten op! Wij wensen jullie veel plezier met het opdoen van inspiratie en we zorgen er samen voor dat ook dit Paasweekend weer een succes gaat worden!

Paasproducten