Nieuw varkensvlees in ons assortiment: Duroc de Batallé

Is een ras dat zich kenmerkt door de lange donkere haren en zwarte hoeven. Duroc de Batallé is een Spaans ras. In Spanje noemen ze Duroc de Batallé, ”pezuòas negras”.

Het grote culinaire geheim van de Duroc de Batallé zit onderhuids. Door een perfecte infiltratie van vet in de spieren is het vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol.
Duroc de Batallé komt het best tot zijn recht wanneer het licht rosé bereid wordt zonder al teveel kruiden of specerijen. Het heeft zo’n volle smaak van zichzelf dat slechts een beetje zout en/of peper zal volstaan. De leverancier van Duroc de Batallé (Grup Batallé) kiest al sinds 1962 resoluut voor het 100% Duroc ras, dus zonder kruisingen. Ze beheersen de hele keten van het fokken, voeding, slachten, uitsnijden tot aan het verpakken.

Duroc: écht kwaliteits vlees

Door deze totale controle kunnen zij altijd de beste continue kwaliteit garanderen. Dat is precies waar wij voor staan. Constante topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Vandaar dat we trots zijn op deze samenwerking met een bedrijf dat dezelfde passie deelt als wij.

Kijk op de product pagina van de Duroc Varkens Spareribs, Duroc Secreto, Duroc buikspek en de Duroc Ribeye voor meer informatie over de producten.

BBQuality.

BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees voor op de barbecue. Ons BBQuality vlees is van nature al heerlijk van smaak, maar met een bbq marinade, ook wel rub genoemd, kunt u uw vlees op de door u gewenste smaak brengen. Bestel uw BBQ vlees vandaag en ervaar de smaak van BBQuality!