November, de maand van het wild

Hertenbiefstuk Reebiefstuk | BBQuality

Het wordt vroeger donker en de kou begint zich langzaam door ons land te verspreiden. Niet voor iedereen even leuk, maar het heeft ook voordelen. Één voordeel is dat het wildseizoen weer is aangebroken, en BBQuality doet hier graag aan mee. Vandaar dat we november dan ook omgedoopt hebben in ‘de maand van het wild’!

Wild is een verzamelnaam voor veel soorten vlees, en bij BBQuality beschikken we dan ook over een ruim assortiment aan wild. Denk maar eens aan een mals stukje eendenborstfilethertenbiefstuk of struisvogelbiefstuk. Wild heeft over het algemeen een korte bereidingstijd. Zowel op de BBQ als in de oven of op de grill wordt het een prachtig gerecht. Essentieel is dat je wild na het bereiden even goed laat rusten. Hierdoor kan het vlees ontspannen en kunnen de vleessappen zich verdelen over het gehele stuk. Dit zorgt ervoor dat het heerlijk mals wordt, en dat de smaken zich goed door het vlees verspreiden. Het vlees heeft een vrij kenmerkende smaak, en heeft daarom weinig nodig om een echt feestje op tafel te worden.

Maandactie

Vanwege de maand van het wild hebben we ook nu weer een mooie maandactie in petto. Bij een besteding van minimaal €100,- ontvang je nu 500 gram hazenboutpoulet helemaal gratis. Hier kun je onder andere een mooie hazenpeper van maken. Ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt doen? Bekijk dan de nieuwste aflevering van BBQuality TV!

Profiteer jij ook van het wildseizoen en onze mooie maandactie?