Goed vlees en snel persoonlijk contact.Martijn – Mierlo
Terug
  • Recept
  • Ingredienten
  • Ook interessant

3 bereidingswijzes voor de Inside skirt

Inside Skirt - BBQuality

De inside skirt is een groot stuk vlees, om deze reden leek het ons leuk om hem op 3 manieren de bereiden. We gebruiken bovendien drie verschillende type marinades. Nieuwsgierig? Lees dan de rest van het gerecht.

1) Inside skirt met zout en peper

  1. Zorg er ten eerste voor dat de BBQ ongeveer 200 graden is;
  2. Smeer vervolgens de inside skirt in met zout en peper;
  3. Plaats de inside skirt daarna op de BBQ;
  4. Grill het vlees ongeveer 1 á 2 minuten per kant
  5. Gaar het vlees tenslotte 15 minuten op indirect vuur

2) Inside skirt met de All Purpose rub van BBQuality

  1. Zorg ervoor dat de BBQ ongeveer 200 graden is;
  2. Smeer de inside skirt vervolgens in met de BBQuality All Purpose rub;
  3. Plaats de inside skirt daarna op de BBQ;
  4. Grill het vlees ongeveer 1 á 2 minuten per kant
  5. Gaar het vlees tenslotte 15 minuten op indirect vuur

3) Inside skirt met Chimichurri saus

Bereidingswijze Chimichurri saus

Maak de Chimichurri minimaal een aantal uurtjes voor gebruik, maar het liefst een dag van te voren, zodat de smaken zich goed kunnen verbinden.

  1. Voeg ten eerste alle ingrediënten, op de olijfolie en de vers gemalen peper en zout na, samen in een blender of vijzel. Meng dit alles daarna tot het voor u de gewenste structuur is bereikt.
  2. Voeg vervolgens de olijfolie toe, en meng het geheel tot een mooie massa is ontstaan.
  3. Maak het geheel af op smaak met vers gemalen peper en zout.

Bereidingswijze

  1. Zorg er ten eerste voor dat de BBQ ongeveer 200 graden is;
  2. Maal wat zout en peper over inside skirt;
  3. Plaats het vlees op de BBQ;
  4. Grill het vlees daarna ongeveer 1 á 2 minuten per kant
  5. Gaar het vlees nu 15 minuten op indirect vuur

comments comments

Keuken Amerikaans
Voorbereidingstijd 00:10
Bereidingstijd 00:15
Aantal personen 4
BBQuality All Purpose rub

Chimichurry Saus
Verse (platte) peterselie
1 kopje
Verse oregano
2 eetlepels
Knoflook
3 tenen
Rode wijn azijn
2 eetlepels
Verse Spaanse peper
1 stukje (+/- 3cm)
Olijfolie
half kopje
Peper & zout