- Recept
- Ingredienten
- Bestellen
Longhaas brochette

Longhaas brochette
Een heerlijk recept voor de longhaas, simpel maar effectief. De longhaas brochette is daarom een genot voor iedereen.
Bereidingswijze
Snijd de rode peper ten eerste in dunne reepjes, Rasp daarna de limoen en pers de limoen uit.
Snijd het vlees in blokjes. Maak vervolgens een marinade van de rode peper,
limoenrasp, limoensap, miso, sojasaus en rijstwijn.
Laat de longhaas daarna 2 uur marineren in een zipzak.
Laat het longhaasje goed uitlekken en rijg ze aan spiesen.
Gril de longhaas daarna direct tot een kerntemp van 52º – 55º
Zo en nu heerlijk genieten!
Kijk het nog eens op je gemak terug!
BBQuality TVBBQuality TV op Youtube
Algemeen
Keuken Frans
Voorbereidingstijd 00:15
Bereidingstijd 00:30
Aantal personen 4
Ingredienten
- Longhaas700 gram
- Rode peper½
- Limoen1
- Miso110 gram
- Sojasaus110 ml
- Rijstwijn230 ml
comments comments