Rubs, wat zijn dat nu precies?

Rubs - BBQuality

Rubs - BBQuality

Een BBQ rub is een mix van verschillende gedroogde specerijen / kruiden. Een rub smeer je over rauw vlees voordat je het vlees gaat bereiden op de BBQ. Hoe langer je het vlees laat marineren in de rub hoe lekkerder de smaak is. De smaken van de specerijen en kruiden trekken dan in het vlees. Hierdoor krijgt het vlees meer smaak. Omdat je vlees niet onbeperkt kunt bewaren is het verstandig om het vlees te vacumeren of in een ziplock zak te stoppen. Als je deze accessoires niet hebt dan kun je het vlees ongeveer 3 dagen in de koelkast bewaren.

Zelf rubs maken?

Rubs maken is niet zo heel ingewikkeld. Het is een kwestie van alle ingrediënten in een kom doen en deze mengen. Wat het moeilijke is aan het maken van een rub is het recept. Welke kruiden en specerijen moeten erin om de lekkerste smaak te krijgen? Daarom hebben wij van BBQuality al meerdere rub recepten voor jullie gemaakt. Interesse? Neem dan een kijkje op een Rub recepten pagina.

Geen zin of tijd om zelf een rub te maken?

Wij hebben zelf ook, na maandenlang proeven en testen, een eigen BBQuality All Purpose Rub ontwikkeld. Een mooie rub waarin we en perfecte kruidenmix hebben gezocht voor alle soorten vlees en gevogelte. Een mooie rub met een uitgebalanceerde smaak.

Vragen over rubs?

Bij BBQuality zijn we nu al een hele tijd met vlees en BBQ recepten bezig. Binnen ons netwerk hebben we dan ook vele specialisten zitten op het gebied van BBQ-en. Heb jij een vraag over waarom een rub niet werkt of waarom de smaak wat tegen valt, neem dan contact met ons op. Wij zullen de vraag dan beantwoorden en ervoor zorgen dat het de volgende keer wel lukt. Heb je vragen over vlees dan kun je natuurlijk ook een mail sturen.

BBQuality, ook voor uw BBQ rubs

BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees voor op de barbecue. Ons BBQuality vlees is van nature al heerlijk van smaak, maar met een bbq marinade, ook wel rub genoemd, kunt u uw vlees op de door u gewenste smaak brengen. Bestel uw BBQ vlees vandaag en ervaar de smaak van BBQuality!