Qua populariteit loopt het (Grain fed) Australische Angus beef achter in West Europa ten opzichte van het Noord Amerikaanse Angus beef, geheel onterecht vinden wij! Net als Noord Amerika heeft Australië een lange geschiedenis met Angus beef. Het Australische Angus beef wordt gesneden uit een os (gecastreerde stier). Doordat de os gecastreerd is wordt deze vetter en zoals u waarschijnlijk wel weet, hoe meer vet er aan het vlees zit, hoe beter de smaak! Wij van BBQuality gaan ervoor zorgen dat het heerlijke malse Australische Angus beef in Nederland op de kaart wordt gezet!

Het vlees is van een uitzonderlijke constante kwaliteit, doordat :

  1. De runderen zeer extensief gekweekt worden;
  2. De runderen een perfect uitgekiende traceerbaarheid hebben;
  3. Ze minimaal 100 dagen met granen gevoerd worden : hierdoor krijgen zij de perfecte marmering;
  4. De natuurlijke rijping van het vlees onderweg van Australië naar Europa plaatsvindt.

Kwaliteit.

Eén van de grote voordelen van dit Australische Angus beef is dat het vlees door de EU met minder belastingen en heffingen belast wordt dan het Amerikaanse vlees. Het vlees is hierdoor gunstiger van prijs. Daarnaast heeft de hele hormoon geschiedenis die het Noord Amerikaanse vlees heeft, in zijn geheel geen invloed gehad op het Australische vlees en de fokmethode die zij hanteren. Het vlees krijgt geen onnodige geneesmiddelen. Qua kwaliteit staat het Australische vlees dus ver boven het Noord Amerikaanse.

Australische Angus Beef, vanaf nu exclusief verkrijgbaar op onze site!

BBQuality.

BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees voor op de barbecue. Ons BBQuality vlees is van nature al heerlijk van smaak, maar met een bbq marinade, ook wel rub genoemd, kunt u uw vlees op de door u gewenste smaak brengen. Bestel uw BBQ vlees vandaag en ervaar de smaak van BBQuality!