BBQ spiesen

Bekijk onze recepten

Taco's met garnalenspies recept | Fish rub | The Finish | Kenneth | BBQuality

Taco’s met garnalenspies recept

Een heerlijk taco's met garnalenspies recept. Bij de taco’s serveren we een jalapeño-limoen-yoghurtsausje en een frisse wortelsalade.
Bekijk het recept over Taco’s met garnalenspies recept
Tagliata met flat iron en garnalen recept | Garnalenspies | BBQuality Fish rub | BBQuality Steak rub | Pecorino | Maikel | BBQuality

Tagliata met flat iron en garnalen recept

Dit tagliata met flat iron en garnalen recept is een leuke twist op een Italiaanse klassieker die perfect bij de zomer past. Buon appetito!
Bekijk het recept over Tagliata met flat iron en garnalen recept

Video

Wildzwijn spiesen recept

In deze video van het wildzwijn spiesen recept gaan we de smaken van het vlees naar nieuwe hoogten tillen. Het begint allemaal met een heerlijke marinade. Hiervoor gebruiken we rode wijnazijn als basis. Die zorgt niet alleen voor subtiele zuurheid, maar helpt ook om het vlees mals te maken. De marinade wordt nog lekkerder gemaakt met een mix van kruiden en uien. 

Door het wildzwijnvlees te laten rusten in de marinade, krijgt het de kans om alle smaken op te nemen en zich voor te bereiden op het grillen. De combinatie van de rode wijnazijn, kruiden en uien zorgt ervoor dat het vlees een overheerlijke smaak krijgt.

Het grillen van de wildzwijn spiesen is het moment waarop de marinade tot leven komt. Het resultaat is een prachtig gegrilde textuur aan de buitenkant, terwijl het vlees binnenin sappig en smaakvol blijft. Per-fect!

BBQ spiesen

Bestel jouw favoriete BBQ spiesen bij BBQuality

Bij BBQuality begrijpen we dat een BBQ niet compleet is zonder heerlijke spiesen. Daarom bieden wij niet alleen vleessnippers aan om de perfecte saté te maken, maar gaan we een stap verder met unieke en smaakvolle opties. Ontdek ons diverse aanbod, waaronder bijvoorbeeld de Ossenhaasspies. Topkwaliteit vlees met onze heerlijke BBQuaility Steak Rub.

Probeer de Ossenhaasspies met BBQuality steak rub

Onze Ossenhaasspies is gemaakt van topkwaliteit ossenhaas puntjes. Het vlees is gekruid met onze BBQuality steak rub voor net dat beetje extra smaak. Een heerlijke combinatie om de allerlekkerste BBQ-spies op tafel te zetten en te serveren aan je BBQ-vrienden.

Je BBQ spiesen perfect gegrild op de BBQ

De BBQ-spiesen kunnen zowel indirect als direct worden bereid op de BBQ. Kies je voor directe bereiding, dan adviseren we om de spiesen regelmatig te draaien boven het vuur. Deze bereidingswijze kan ook worden toegepast op het fornuis in een (grill)pan. Ook hier is het belangrijk om de spiesen regelmatig te blijven draaien voor een perfecte bereiding.

Ontdek jouw favoriete BBQ spiesen bij BBQuality

BBQuality staat bekend om het leveren van hoogwaardig vlees, en onze spiesen vormen daarop geen uitzondering. Ons aanbod varieert en we blijven vernieuwen om je steeds nieuwe smaken te bieden. Of je nu gaat voor de subtiele smaak van kipspiesjes, de varkenshaas spies of andere heerlijke opties, bij BBQuality ontdek je jouw favoriete BBQ spiesen.

Trakteer jezelf en jouw gasten op een heerlijk gerecht met onze smaakvolle BBQ spiesen. Bestel vandaag nog en laat jouw barbecuefeest beginnen!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?