BBQuality stopt met PostNL

Wij zijn gestopt in Nederland met PostNL!

Het zat er voor ons al een tijdje aan te komen. Maar na de zoveelste week waarin er zoveel pakketjes niet aankwamen is bij ons nu de maat echt vol!

Trunkrs

We werken al geruime tijd samen, en naar alle tevredenheid, met koeriersdienst Trunkrs voor de avondleveringen. Deze worden bij ons rond de klok van 13.00u opgehaald en worden tussen 17.00u en 22.00u door heel Nederland bezorgd.
Het grote voordeel hiervan voor jullie is dat de pakketjes maar kort onderweg zijn waardoor het vlees nog netjes bevroren bij je aankomt.
Het grote voordeel voor ons is dat zij ook hun afspraken nakomen en service leveren waar wij ook achter staan. Namelijk gewoon de pakketjes op tijd leveren. Mensen bestellen vlees en dat kan geen dag vertraging hebben.

PostNL

Bij PostNL werkt dat helaas niet zo. Pakketten zijn te pas en te onpas vertraagd. En zeker op zaterdag is dat enorm frustrerend. Want dat betekent dat je vlees wat je dat weekend wilde gebruiken pas maandag nageleverd wordt. En nu?
En met dit dilemma en deze telefoontjes zitten we elke week.
En we doen nooit moeilijk en vergoeden alles. Niet dat we ooit een dubbeltje van PostNL hebben gezien. Maar toch, wij lossen dat altijd zo goed mogelijk op.
Alleen nu het drukker begint te worden zijn we er eigenlijk helemaal klaar mee.
We wilden het aanhouden om de klanten toch extra service te bieden van de daglevering of een pick-up point. Maar die service is niks waard als het zo vaak misgaat.

Avondlevering

Vandaar dat wij nu alleen nog de doordeweekse avondlevering aanbieden van Trunkrs (bezorging dinsdag t/m vrijdagavond). Deze avondlevering kost overigens niks extra. In de toekomst komt de zaterdagavondlevering in Nederland er ook bij en ook avondbezorgingen in België staan op de planning. Voorlopig laten we de bezorgingen in België nog door PostNL uitvoeren, omdat Trunkrs deze service nog niet aanbied. Wel vervalt de zaterdaglevering voor België. Dit ook weer om het feit dat op de zaterdag juist het meeste misgaat.

Zaterdaglevering vervalt

Zoals je leest vervalt dus helaas de zaterdaglevering. Afhalen op zaterdag in Langenboom kan uiteraard nog wel. Ook het ophalen bij BasBQ op zaterdag blijft zoals het is.

Voor 16.00u besteld, volgende dag in huis

Omdat we zo tevreden zijn met de diensten van Trunkrs kunnen we jullie wel een nieuwe service aanbieden. Voorheen was het voor 12.00u besteld, de volgende dag in huis. Vanaf nu kunnen we deze tijd opschuiven naar 16.00u. Dus voor 16.00u besteld is de volgende dag in huis!

Wij hopen op jullie begrip. En dat dit een stap is om juist nog meer tevreden klanten te hebben en houden.

Team BBQuality