BBQuality vlees is Michelinster waardig!

Versaen 03 | BBQuality

Michelin

Elk jaar is het weer een bloedstollend moment voor veel restaurants wereldwijd. De uitreiking van de jaarlijkse Michelinsterren. Het meest prestigieuze en bekendste waardemerk voor de restaurantwereld wat er maar te verdienen valt. Een vermelding in deze gids kan je letterlijk maken of breken.

Versaen

En zo spannend was het ook voor Hans Derks van restaurant Versaen uit Ravenstein. Hans begon zijn restaurant in 2015 en voordat hij begon kwam hij al bij ons om te kijken of we samen konden werken. Hij is een enorm gedreven en getalenteerde kok en weet heel erg goed wat hij wil. Vandaar dat hij het vlees ook altijd bij ons uit komt zoeken. Vanaf het begin was dit een hele fijne samenwerking. Hij geeft vaak aan wat hij wil en wij gaan op zoek naar de mooiste stukken. En hebben wij iets moois voor hem gevonden staat hij daar ook altijd voor open.

Uitnodiging Michelin

Totdat er ineens een uitnodiging van Michelin op z’n mat viel. Of hij bij de uitreiking van de nieuwe Michelinsterren wilde zijn op maandag 13 januari in het Delamar Theater in Amsterdam. Ja toen leek alles ineens samen te vallen. Alles waar hij zijn hele leven zo hard voor gewerkt had en zoveel offers voor had gemaakt.

En hij kreeg inderdaad toen zijn eerste Michelinster. Vanaf dat moment stond zijn wereld wel even op z’n kop. Roodgloeiend ging zijn telefoon, een journalist hier, een interview daar. En dan nog alle bijzondere felicitaties van zelfs restaurants met meerdere Michelinsterren uit het buitenland.

Een rollercoaster van jewelste en het belangrijkste misschien nog wel nog, alle reserveringen. Meer dan 1000 in een week tijd vanuit binnen en buitenland. Ja dat is echt wat zo’n Michelinster met een restaurant kan doen.

Passie

Passie voor lekker eten en een goed verhaal dat is wat ons bindt. Wij geloven enorm in ons verhaal en onze kwaliteit. En daarom zijn we zelf ook enorm trots dat we nu kunnen zeggen dat we leverancier zijn van een restaurant met een Michelinster. En dat BBQualityvlees Michelinster waardig is!

Versaen | BBQuality