Lam

Vers lamsvlees kopen doe je online

Bij BBQuality kun jij jouw lamsvlees makkelijk online kopen. Het gemak van je favoriete webshop en de kwaliteit van je lokale slager op een plek. Jouw favoriete stuk lamsvlees, wij hebben het.


We zorgen voor de beste kwaliteit van jouw lamsvlees van deur tot deur. Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en bevroren verstuurd met onze logistieke partner. Hoe dat precies werkt? Dat lees je hier.


Lamsvlees kopen was nog nooit zo makkelijk

Je hebt er namelijk maar een paar klikken voor nodig. Sterker nog, je zou je lamsvlees in 2 minuten kunnen bestellen. Zo snel ben je niet op en neer geweest naar je lokale slager, dat weten we zeker! Bij BBQuality bestel jij snel, gemakkelijk en voordelig. En ook nog eens met de beste kwaliteit. Wat wil je nog meer?


Een voorzetje waarmee je het beste lamsvlees op tafel zet voor jezelf en je gasten natuurlijk! We hebben heerlijke recepten voor je. Er zit vast iets voor je tussen. Of ga je zelf aan de slag? Maak jouw lamsvlees nóg lekkerder met onze rubs en sauzen. Zo zet je een echte smaaksensatie op tafel.


Welke soorten lamsvlees kun je bij ons bestellen?

Van Lamsbout tot lamsgehakt. En van lamsrack tot lamshaas. Allemaal even mals en smaakvol. De kwaliteit van een echte slager, maar dan online. Genoeg keus, zoals je kunt zien. Voor ieder wat wils. Jouw favoriete stuk lamsvlees zit er vast tussen.


Wist je dat lamsvlees ook nog eens gezond is?

Lamsvlees is van nature zeer mager. Dit komt omdat lamsvlees ook alleen lamsvlees genoemd mag worden als het afkomstig is van jonge dieren die niet ouder zijn geworden dan 12 maanden. Vlees van een ouder dier heet schapenvlees.


Daarnaast is lamsvlees door zijn structuur en uitgesproken smaak erg geliefd. Lamsvlees kent ook veel bereidingswijzen. Je kunt het grillen, braden of stoven. De lamsboutblokjes zijn dan weer zeer geschikt om te roosteren. Lamsvlees is veelzijdig dus. Je kunt er veel kanten mee op. Dus wil je lamsvlees kopen? Wij staan alvast in de startblokken.

 

Meer weten?

Kijk dan eerst even of je vraag wordt beantwoord bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen!