Varkenswang , bloemkoolcreme, bloemkoolsalade, granny smith, baby paksoi, serano ham
![Eindresultaat varkenswang Recept - BBQuality](/wp-content/uploads/2017/05/IMG_3103-2-850x450.jpg)
Introductie
Wil jij een keer varkenswang bereiden op sterrenkok niveau? Probeer dan een het onderstaande gerecht. De ingrediënten zijn voor 10 personen. Halal? Neem dan onze kalfswang.
![](/wp-content/uploads/2017/05/IMG_3097-2-1280x960.jpg)
![](/wp-content/uploads/2017/05/IMG_3098-2-1280x960.jpg)
Bereiding bloemkool
- Kook ten eerste 1 bloemkoolhelft gaar in melk, water en zout. Draai hier vervolgens een creme van. Gebruik ook een beetje kookvocht voor de gewenste dikte.
- de overgebleven helft snijd je daarna in fijne roosjes. Draai dit vervolgens fijn tot ‘couscous’.
- Maak dit tenslotte op smaak met wat olijfolie, zout en peper.
Bereiding Paksoi & Appel & shisho
- Haal de kleine mooie blaadjes uit de kern van de paksoi.
- Maak ook dit met een beetje dressing.
- Dit wordt gebruikt als garnering.
- De shisho plantjes worden op het aller laatste moment van de bodem geknipt.
- De groene appel wordt op het laatste moment in hele dun plakjes gesneden.
- halveer de serranoham door de breedte en rol er kleine rolletjes van.
Bereiding varkenswang
- Marineer de varkenswangen
- Bak ze aan, giet de rest van de marinade erbij. voeg vocht toe en laat 2,5 uur garen.
Eet smakelijk!
![](/wp-content/uploads/2017/05/IMG_3103-2-1280x960.jpg)