10/10 voor de goede service en nette prijzen!Mark – Valkenswaard
Terug
  • Recept
  • Ingredienten
  • Ook interessant

Varkenswang , bloemkoolcreme, bloemkoolsalade, granny smith, baby paksoi, serano ham

Eindresultaat varkenswang Recept - BBQuality

Introductie

Wil jij een keer varkenswang bereiden op sterrenkok niveau? Probeer dan een het onderstaande gerecht. De ingrediënten zijn voor 10 personen. Halal? Neem dan onze kalfswang.

Bereiding bloemkool

  • Kook ten eerste 1 bloemkoolhelft gaar in melk, water en zout. Draai hier vervolgens een creme van. Gebruik ook een beetje kookvocht voor de gewenste dikte.
  • de overgebleven helft snijd je daarna in fijne roosjes. Draai dit vervolgens fijn tot ‘couscous’.
  • Maak dit tenslotte op smaak met wat olijfolie, zout en peper.

Bereiding Paksoi & Appel & shisho

  1. Haal de kleine mooie blaadjes uit de kern van de paksoi.
  2. Maak ook dit met een beetje dressing.
  3. Dit wordt gebruikt als garnering.
  4. De shisho plantjes worden op het aller laatste moment van de bodem geknipt.
  5. De groene appel wordt op het laatste moment in hele dun plakjes gesneden.
  6. halveer de serranoham door de breedte en rol er kleine rolletjes van.

Bereiding varkenswang

  1. Marineer de varkenswangen
  2. Bak ze aan, giet de rest van de marinade erbij. voeg vocht toe en laat 2,5 uur garen.

Eet smakelijk!

comments comments

Varkenswang
10 stuks

Marinade
Hoisin
3 eetlepels
5 spice poeder
2 theelepels
Droge witte wijn
4 theelepels
Gembersiroop
3 eetlepels
Sojasaus
4 eetlepels
Knoflook
2 tenen

Bijgerechten
Bloemkool
1 stuk
Granny Smith
1 stuk
Kleine Paksoi
2 stuk
Shiso purper
2 bakjes
Serano ham
10 plakken