Speklappen

Speklappen

Een klassieker op elke barbecue: De speklap! Bij BBQuality worden de speklappen gesneden uit de buik van het varken. En dat is een voordeel. Het spek zit bij het varken op de rug en op de buik. Rugspek bestaat voornamelijk uit vet; buikspek bevat meer vlees, het zogenaamde doorregen spek. Dit komt de sappigheid en smaak van de speklap ten goede. De bevleesdheid van de BBQuality speklap is veel beter dan de speklap uit de supermarkt. Wist je trouwens dat spek al heel erg lang een ware delicatesse is? Daarom betekent ‘iemand op het spek binden’ ook iemand in de verleiding brengen. Grappig hè?

Wij hebben ook onze speciale BBQuality speklap in ons assortiment naast onze ‘reguliere’ speklap. De BBQuality speklap is heerlijk gemarineerd! Het is een geheim recept dus we kunnen je er helaas maar weinig over vertellen, maar één ding is zeker, de BBQuality speklap smaakt heerlijk! Pas wel op met speklappen op de barbecue. Het uitlekkende spekvet veroorzaakt vaak grote vlammen die het vlees verbranden en de heerlijke smaak te niet doen.

Kortom een overheerlijk stukje vlees dat op elke BBQ thuis hoort!

BBQuality speklap | BBQuality