Wildrundvlees

Bekijk onze recepten

Taurus tauros beef platter recept | BBQuality

Taurus kogelbiefstuk recept met Balsamico uiencompote

Dit Taurus kogelbiefstuk recept met Balsamico uiencompote is een eenvoudig, maar zeer smakelijk recept dat je ook nog eens snel of tafel zet.
Bekijk het recept over Taurus kogelbiefstuk recept met Balsamico uiencompote
Wildrundvlees Taurus beef platter recept | BBQuality

Taurus beef platter recept

Taurus beef platter recept, een prachtig recept met duurzame producten van stichting Taurus. Stuk voor stuk erg lekker. Proef het goede leven!
Bekijk het recept over Taurus beef platter recept

Video

Wildrundvlees met Stichting Taurus

In deze video komt Stichting Taurus aan het woord. Deze stichting houdt zich bezig met het welzijn van runderen. Onze runderen worden zo stressarm mogelijk geslacht, en uiteindelijk verwerkt tot wildrundvlees. Dit duurzame vlees komt van dieren die vrij leven in natuurlijke kuddes. De dieren grazen het hele jaar buiten en worden niet bijgevoerd.

Voor meer informatie, bekijk zeker even de video!

Meer weten over ons Wildrundvlees

Wildrundvlees, proef de oersmaak

Ons vlees komt rechtstreeks uit Nederlandse natuurgebieden, waar onze runderen vrij kunnen grazen en leven. Hierdoor is ons vlees puur natuur, zonder toevoegingen, bijvoeding of medicatie. Dit natuurlijke dieet en de stressvrije omgeving dragen bij aan de kwaliteit en smaak van het vlees. En dat proef je! Ervaar nu zelf het verschil bij BBQuality.

Ontdek onze eindeloze keuzes

Bij BBQuality bieden we een divers assortiment aan Wildrundvlees. Je kunt gemakkelijk je gebruikelijke vleeskeuzes vervangen door onze duurzame en wilde alternatieven. Denk aan heerlijke opties zoals biefstuk, gehakt, worst, ribeye, burgers en nog veel meer! Elk stuk vlees wordt met zorg geselecteerd en komt rechtstreeks van runderen die vrij en natuurlijk leven in Nederlandse natuurgebieden.

Lekker én gezond vlees

Wildrundvlees wordt over het algemeen beschouwd als een gezonde keuze. Het vlees is vaak magerder dan vlees van dieren die in gevangenschap hebben geleefd. Wildrundvlees is rijk aan gezonde vetten en zit vol met omega-3 vetzuren. Dit heeft alles te maken met het natuurlijke dieet van de dieren, dat vooral bestaat uit gras en kruiden.

Bestel het beste Wildrundvlees bij BBQuality

Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat jij niets te kort komt. Met slechts enkele drukken op de knop haal jij het lekkerste vlees in huis. BBQuality wil ervoor zorgen dat jij alleen vlees van de beste kwaliteit in huis haalt. Hier past ook ons Wildrundvlees perfect bij. Ontdek nu alle mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?