Broodje Aziatische Red Pork worst
Bereiden van de Red Pork worst
Met een paar simpele handelingen wordt een “broodje worst” een “Broodje Worst!”. Met een goede smaakvolle worst en de juiste garnituren en sauzen steel je de show zodra mensen een simpel broodje verwachten.
De Red pork worst is een overheerlijke aziatisch gekruide varkensworst dus dan is het ook niet meer dan logisch om in die “keuken” te blijven. Bereid de bbq voor om te grillen. Snij de bosui in hele fijne ringen en de bamboe scheuten in kleinere reepjes (ongeveer een 1 cm breed moeten ze worden). Breek de kroepoek in stukjes van ongeveer 2x2 cm. Zet intussen op een lage pit een pan met de Char Siu saus om zachtjes op te warmen..
Grill de worsten gaar en leg ze even apart. Tijdens het “wachten” bestrijk je ze met de char siu saus. Snij het broodje niet horizontaal in maar boven op over de lengte. Beleg het broodje met een beetje Atjar Tjampoer, bamboescheuten en een worst. Verdeel de bosui over de worst en rond af de kroepoek.
Direct serveren anders wordt de kroepoek te sompig!
Smakelijk eten!
Met dank aan FOOD by OSFA.