Pulled pork worst met Cowboy beans

Pulled pork worst recept | BBQuality

Inleiding

De pulled pork worst is een mega lekkere worst! De pulled pork worst is licht gerookt en ook al gegaard. De worst is dus super snel klaar en samen met de Cowboy beans heb je snel een heerlijke maaltijd op tafel. 

Voorbereiding

We gaan beginnen met de Cowboy beans. Snipper de uien en de knoflook, snijd de paprika in kleine blokjes. Laat de bonen uitlekken in een bolzeef en snijd alvast het stokbrood in plakken.


Bereiding van de Pulled pork worst

We gaan zo dadelijk de Pulled pork worsten grillen boven de kooltjes en de Cowboy beans maken in een Dutch Oven. Zorg voor 1 of 2 hittebronnen, de bonen blijven goed heet zodat je in de tussentijd de worsten kan grillen.
Verhit de Dutch Oven en bak de spekjes erin, doop vervolgens de stokbroodjes met 1 zijde in het bakvet en leg deze even apart.
Voeg de ui, knoflook en paprika aan de spekjes toe en bak dit 5 minuten mee. Hierna voeg je de uitgelekte bonen en de tomatenketchup er aan toe.
Breng de Cowboy beans op smaak met de Carolina Mustard rub van Don Marco's. Voor iets meer pit kun je eventueel chilipeper toevoegen. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen, met tussendoor even doorroeren.

Haal de Dutch Oven van de hittebron en regel een hittebron met kooltjes en een rooster om de stokbroodjes kort te grillen. Blijf hierbij want dit gaat snel.

Grillen

Hierna grill je de Pulled Pork worsten, deze hoeven niet lang gezien ze voorgegaard zijn. Bak 5 eieren in een een skillet of koekenpan en laat de dooier heel.
Indien nodig de Cowboy beans wat opwarmen en anders direct serveren met de gegrilde pulled pork worsten en het gebakken eitje.
Lekker met een rauwkost salade erbij.

Smakelijk eten!!!