Pulled Pork hotdog recept

Pulled Pork hotdog recept | BBQuality

Inleiding

De pulled pork worst is een mega lekkere worst! De pulled pork worst is licht gerookt en ook al gegaard. De worst is dus super snel klaar op de barbecue en met zoetzure uitjes een heerlijk makkelijk broodje. Kortom een simpel, maar lekker pulled pork hotdog recept.

Voorbereiding

Snij de uien in dunne halve ringen. Fruit ze vervolgens aan in een steelpannetje met de olijfolie. Voeg daarna de suiker en rode wijnazijn toe. Stoof dit samen 10-15 minuutjes op laag vuur met een deksel erop. Af en toe doorroeren om aanbranden te voorkomen, er zit immers suiker in die karameliseert en kan verbranden. Laat het geheel vervolgens afgedekt afkoelen. 

Bak de broodjes af in de oven volgens de verpakking en snij de ijsbergsla in dunne repen.


Bereiding

Grill de pulled pork worsten boven directe hitte oftewel boven de hete kolen. De worsten zijn voorgegaard dus hoeven er niet lang op.
Snij de broodjes open en grill deze even op de BBQ. Smeer de onderkant van het broodje in met mayonaise, leg er wat ijsbergsla op en verdeel er royaal wat zoetzure uitjes overheen. Vervolgens de pulled pork worsten en lekker wat Colasaus.

Smakelijk eten!!!