Sausage party recept

Inleiding

Sausage party!!!!

BBQuality heeft behoorlijk wat verschillende BBQ-worsten in het assortiment. Maak eens een heerlijke plank vol smaakvolle worsten. In dit sausage party recept liggen de chorizoworsten, kipworsten en de venkel-preiworsten.  Aangevuld met een pot zoetzure augurken en een paar stokbroden, helemaal lekker!

Of kies voor pulled porkworsten, jalapeños-cheddarworsten, hotdogs, curryworsten of tuinkruidenworsten en maak je eigen smaakvolle plank.

Ingrediënten:

Bereiding

Steek de BBQ aan en we gaan boven de hete kooltjes grillen. Heb je grote spiezen of een vorkspies die we hier gebruiken, dan kun je de worsten eraan rijgen en dan boven de kooltjes hangen wanneer deze heet zijn. Heb je die niet, dan kan je natuurlijk ook de worsten op het rooster grillen. Draai regelmatig de spies om, dan verhit en kleur je de worsten gelijkmatiger.

Bak wanneer nodig alvast de stokbroden af.

De worsten zijn voorgegaard, dus ze hoeven er niet zo lang op, maar ook niet te kort. Wanneer de worsten gaan kleuren, beginnen te "zweten" en aan de kopse kanten beginnen te druppen, dan zijn ze klaar.


Sausage party !!!

Haal de worsten van de spies en leg ze op de plank, zodat iedereen zijn favoriete worst kan pakken. Lekker in combinatie met augurk en stokbrood.

Sausje erbij? De volgende zijn er lekker bij BBQuality BBQsauce, Black pepper sauce, Mango-cinnamonsauce.

Smakelijk eten!!!

Maak je dit sausage party recept en plaats je dit op Instagram? Tag dan @dirks_food_and_bbq en ik plaats je gerecht in mijn story.