Smash burger

Bekijk onze recepten

Smash burger recept | Maikel | BBQuality

Smash burger recept

Dit recept is een heerlijke Amerikaanse klassieker. Door de hamburger zo dun mogelijk te drukken, krijg je een heerlijke krokante korst.
Bekijk het recept over Smash burger recept
Wagyu smash burger recept met brisket | SPG rub | Maikel | BBQuality

Wagyu smash burger recept met brisket

Wagyu smash burger recept met brisket. Het vette van de Wagyu burger zorgt ervoor dat de burger heerlijk sappig en vol van smaak blijft.
Bekijk het recept over Wagyu smash burger recept met brisket
Double smashburger van hert recept | BBQuality

Double smashburger van hert recept

Double smashburger van hert recept. Je "smashed" de burger en ziet het vocht eruit komen. Uiteindelijk hou je een krokante, smaakvolle dunne burger over.
Bekijk het recept over Double smashburger van hert recept
Guinness en Gorgonzola burger recept | BBQuality

Guinness en Gorgonzola burger recept

Het water loopt me in de mond bij het schrijven van dit Guinness en Gorgonzola burger recept! Wat een fantastische burgers!
Bekijk het recept over Guinness en Gorgonzola burger recept

Video

Smash burger op de BBQ

In deze video demonsteren we de speciale bereidingswijze van onze nieuwste burger: de smash burger. Deze Amerikaanse klassieker wordt steeds populairder bij BBQ-liefhebbers. Maikel laat je zien hoe hij het gehakt plet, samen met de ui. En de cheddar kan natuurlijk ook niet ontbreken!

Omdat het vlees plat wordt gedrukt, heeft dit gerecht een relatief korte bereidingstijd. Je zet dus snel en eenvoudig een heerlijk maaltijd op tafel, die aangevuld kan worden met verse frietjes of een frisse salade. Enjoy!

Meer over onze smash burgers

Smash burger, de Amerikaanse klassieker

Onze smash burgers worden gemaakt van het allermooiste rundvlees. De populariteit van deze burger heeft alles te maken met de bijzondere bereiding en overheerlijke smaak. Pak je spatel of burgerpers erbij, en 'smashen' maar!

Smash je honger met smaak!

Smash burgers zijn anders dan de andere burgers uit ons burgerassortiment. De naam zegt het al, de burgers worden geplet! Zo komt de smaak van het vlees het beste tot zijn recht. Het smashen van de burger zorgt ervoor dat het een heerlijk gekarameliseerde buitenkant en een sappige binnenkant krijgt. Hierdoor heeft de smash burger een andere smaak dan 'normale' burgers, zeker de moeite waard om eens te proberen!

Burgerfestijn bij jou thuis?

Je kunt gemakkelijk in jouw keuken aan de slag met de smashburger. Op een hete bakplaat of pan kun je het gehakt pletten. Je gebruikt geen boter of olie, zo blijft het vlees een klein beetje aan de plaat plakken. Dit geeft juist die mooie korst. Gebruik dus een spatel om de burgers om te draaien. Maak vervolgens jouw broodje precies zoals jij wilt. Voeg eventueel ui, kaas, gebakken uitjes, saus en sla toe. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Ontdek smash burgers bij BBQuality

Smash burgers van de beste kwaliteit vind je bij BBQuality! Bekijk ook direct onze lekkere rubs, een mooie toevoeging aan jouw burger. Met één druk op de knop gaan wij voor je aan de slag! Waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?