Smash burger
Bekijk onze recepten
Italiaans smash burger recept
Smash burger recept
Wagyu smash burger recept met brisket
Double smashburger van hert recept
Video
Smash burger op de BBQ
In deze video demonsteren we de speciale bereidingswijze van onze nieuwste burger: de smash burger. Deze Amerikaanse klassieker wordt steeds populairder bij BBQ-liefhebbers. Maikel laat je zien hoe hij het gehakt plet, samen met de ui. En de cheddar kan natuurlijk ook niet ontbreken!
Omdat het vlees plat wordt gedrukt, heeft dit gerecht een relatief korte bereidingstijd. Je zet dus snel en eenvoudig een heerlijk maaltijd op tafel, die aangevuld kan worden met verse frietjes of een frisse salade. Enjoy!
Meer over onze smash burgers
Smash burger, de Amerikaanse klassieker
Onze smash burgers worden gemaakt van het allermooiste rundvlees. De populariteit van deze burger heeft alles te maken met de bijzondere bereiding en overheerlijke smaak. Pak je spatel of burgerpers erbij, en 'smashen' maar!
Smash je honger met smaak!
Smash burgers zijn anders dan de andere burgers uit ons burgerassortiment. De naam zegt het al, de burgers worden geplet! Zo komt de smaak van het vlees het beste tot zijn recht. Het smashen van de burger zorgt ervoor dat het een heerlijk gekarameliseerde buitenkant en een sappige binnenkant krijgt. Hierdoor heeft de smash burger een andere smaak dan 'normale' burgers, zeker de moeite waard om eens te proberen!
Burgerfestijn bij jou thuis?
Je kunt gemakkelijk in jouw keuken aan de slag met de smashburger. Op een hete bakplaat of pan kun je het gehakt pletten. Je gebruikt geen boter of olie, zo blijft het vlees een klein beetje aan de plaat plakken. Dit geeft juist die mooie korst. Gebruik dus een spatel om de burgers om te draaien. Maak vervolgens jouw broodje precies zoals jij wilt. Voeg eventueel ui, kaas, gebakken uitjes, saus en sla toe. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!
Ontdek smash burgers bij BBQuality
Smash burgers van de beste kwaliteit vind je bij BBQuality! Bekijk ook direct onze lekkere rubs, een mooie toevoeging aan jouw burger. Met één druk op de knop gaan wij voor je aan de slag! Waar wacht je nog op?
Veelgestelde vragen
Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Wij willen geen onduidelijkheden over het bestellen en verzenden via onze site. We versturen alle producten bevroren. Dit doen we om de temperatuur in de doos zo goed en lang mogelijk te waarborgen. We weten inmiddels uit ervaring dat het verzenden van zowel vers als bevroren vlees in de doos ervoor zorgt dat het bevroren vlees sneller ontdooid door de temperatuurverschillen in de doos.
Hoe wordt het verpakt?
Het door jou bestelde vlees wordt verpakt in een kartonnen doos met dubbele golflaag voor extra isolatie. Daarin komt een extra isolatielaag van gegolfd karton met daarin koelelementen, ook wel icepacks genoemd, om het vlees extra te koelen. De icepacks zorgen ervoor dat de temperatuur langdurig onder de 5 graden blijft. Op deze manier kan het vlees gewoon mee met de koerier en ben je ervan verzekerd dat het vlees zijn gewenste temperatuur behoudt.
Daarnaast zijn de icepacks volledig biologisch afbreekbaar. Je knipt de ontdooide zakjes open, zet de kraan open en de gel kan zo door de gootsteen en het papier bij het oud papier.
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Een Box met vers gedraaid gehakt uit onze eigen slagerij. Goed kippenvlees van kippen van een langzaam groeiend ras. En iedere maand 4 heerlijke verrassingsproducten om ook eens iets anders te eten. Iedere eerste donderdag van de maand ontvang je je box met vlees voor 14 maaltijden per maand. Je kan kiezen voor klein (2-3p), middel (3-4p) of groot (4-5p).