Dagelijks vlees

Hamburgers van rundergehakt

In deze aflevering laat Dirk zien hoe je een klassieke hamburger maakt op de BBQ. De burgers worden gemaakt van een populair product uit ons 'Dagelijks vlees'-assortiment: rundergehakt

Onze chef bakt één burger met peper en zout, de ander met een heerlijke blauwkaas. Leuk om te variëren! 

Dagelijks vlees voor iedereen!

Dagelijks vlees bij BBQuality

Vlees is een product dat al tijden niet meer weg te denken is uit vele keukens op de wereld. Het staat centraal bij veel gerechten, en mondiaal wordt er zo’n 42 kilo vlees per jaar gegeten. Speciaal voor jou hebben wij daarom een ruim aanbod van dagelijks vlees in ons assortiment. 

Vlees is een belangrijke bron van eiwitten, vitamines en mineralen. Het is daarom een gezonde keuze om vlees toe te voegen aan jouw maaltijden.

Snelle en eenvoudige bereiding

‘Dagelijks vlees’ is een vrij breed begrip. Je zou het kunnen zien als het vlees dat wat toegankelijker is. Dit betekent dat je relatief minder bereidingstijd nodig hebt, ideaal voor de drukkere dagen. Met ons dagelijkse vlees willen we het bereiden jouw maaltijden makkelijk maken. Dit betekent echter niet dat dit vlees minder lekker is. Integendeel, wat is er nu lekkerder dan een heerlijk, sappig stukje vlees na een lange dag? Even lekker bijkomen aan tafel. BBQuality doet de rest!

Maak jouw dagelijkse vlees bijzonder!

Heb je juist wat meer tijd om jouw maaltijd te bereiden? Dan kan je het dagelijks vlees juist specialer klaarmaken! Vaak wordt er bij alledaags vlees gedacht aan vlees dat snel klaar is, maar ook met kip, rund of varkensvlees kunnen heerlijke gerechten worden bereid.

Kijk hiervoor eens op onze receptenpagina of ga aan de slag met verschillende rubs om dagelijks vlees nog meer smaak te geven.

Kies voor het dagelijkse vlees van BBQuality

Bij BBQuality draait alles om betaalbaar kwaliteitsvlees. Met ons dagelijkse vlees staan wij voor jou klaar tijdens de drukkere dagen! Wie kiest er nou niet voor lekker, makkelijk én gezond?