Mergpijp

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Hoe bereid ik gezaagde mergpijpen op de BBQ?

In deze YouTube-video laat MaikelsBBQ je zien hoe je horizontaal gezaagde mergpijp rookt en hier ‘Godenboter’ of ‘butter of the Gods’ van maakt. Dit is een perfect voorgerecht of heerlijk bij de borrel. Het wordt vaak geserveerd op een getoast broodje. Met de toevoeging van gekonfijte knoflook en whisky chimichurri maak je het gerecht helemaal af.

Mergpijpjes

Ontdek de heerlijke wereld van mergpijpjes die je nu kunt bestellen bij BBQuality.

Proef zelf van deze smakelijke traktatie en geef een beetje extra luxe aan je kookavontuur.

Een lekkernij die jij niet wilt missen!

De mergpijp, ook wel bekend als bone marrow, is een bijzonder product dat zijn oorsprong vindt in sterrenkeukens over de hele wereld. De mergpijp staat bekend als “butter of the gods”. In de Nederlandse keuken wordt de mergpijp ook vaak gebruikt voor het bereiden van smaakvolle soepen. Met onze, speciaal voor jou gezaagde, mergpijp kun je genieten van een heerlijke smaakervaring. Of je nu kiest voor grillen op de BBQ of bereiding in de oven, een snufje peper, zout en olie is alles wat je nodig hebt om dit als voorgerecht of tussendoortje te serveren. Ontdek de veelzijdigheid van de mergpijp en experimenteer met verschillende smaakcombinaties.

Grillen of in de oven? De keuze is aan jou!

Het bereiden van de mergpijp is vrij eenvoudig. Met een beetje liefde en de juiste kruiden wordt de mergpijp op de grill een onvergetelijke smaakbeleving. Maak de BBQ gereed voor indirect barbecueën op 190 tot 200 graden Celsius. Bestrooi ze met peper en zout. Plaats vervolgens de mergpijpjes op de BBQ of in de oven voor 20 tot 25 minuten. Laat vervolgens 3 minuten rusten. That’s it! 😉

Ontdek het bij BBQuality

Laat je verrassen door de overheerlijke smaak en voedzame eigenschappen van de mergpijp. Bestel vandaag nog bij BBQuality! De mergpijp: een unieke lekkernij die je niet wilt missen!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?