Blogs & Nieuws

Nieuws

Spiesen

Wat betekent het Corona Virus voor BBQuality

Maart de maand van het gehakt!

Maand van het gehakt. Bij een besteding van € 100,- ontvang je een 250 gram rundergehakt 250 gram gemengd gehakt ongekruid en 250 gram kippengehakt.

Claus is jarig!

Maand van het stoofvlees | Koreaanse stoof recept | BBQuality

Februari de maand van het stoofvlees!

Wat past er nou beter bij een echte wintermaand als februari dan een heerlijk stoofpotje. Deze maand is de maand van het stoofvlees bij BBQuality.
Versaen 03 | BBQuality

BBQuality vlees is Michelinster waardig!

BBQuality vlees is Michelinster waardig! Het vlees van BBQuality wordt ook geserveerd in Michelinster waardige restaurants en daar zijn we trots op!

Januari de maand van de stamppotten

Kom lekker grabbelen!!

De maand van de zalmzijde

Zalmzijde

Pick & Mix! Stel je eigen gourmetschotel samen bij BBQuality!

Pick & Mix: het nieuwe gourmetten! Vanaf nu kun je je eigen gourmet samenstellen met ons "Pick & Mix" concept. Je kunt het net zo gek maken als je zelf wil!

Laat je bestelling voor 15 december bezorgen en maak kans op een Monolith Classic BBQ!

Steak rub | BBQuality

De maand van de BBQuality Steak Rub

De lekkerste rubs voor je vlees en vis bestel je hier online. BBQuality jouw online slager. Vandaag voor 22.00u besteld is morgen al in huis!
Rubs - BBQuality

Rubs

Rubs zijn droge kruidenmengsels die je aan kan brengen op vlees en vis. Rubs zijn er in veel varianten en in veel verschillende smaken.
BBQuality kerntemperaturen van vlees en vis | BBQuality

BBQuality kerntemperaturen van vlees en vis

Kerntemperaturen van vlees en vis, de enige manier om de juiste garing te bepalen is om de kerntemperatuur te bepalen. Hier een lijst met kerntemperaturen.

Een nieuwe maand een nieuwe actie

Waarom wij NU kiezen voor deze kip

Procureur | BBQuality

Maand van de Procureur!

Aangepaste bezorgdagen, Koningsdag

De lente komt er weer aan!

korting

10% korting op het gehele assortiment!!

De slager die minder vlees eet!

Wereldburger | BBQuality

Februari, maand van het bewuste “vlees”.

Januari, de maand van de restjes

31 december extra afhaaldag!