Blogs & Nieuws
Nieuws

Bij de maand van het gehakt hoort een mooie actie!

Een snelle hap tijdens carnaval

Ba(vet)te bedankt!

Top-5 meest verkochte producten van 2017
HAL-LE-LU-JA

Rollade, een ouderwets gerecht in een nieuw jasje
Rollade, een ouderwets gerecht in een nieuw jasje. Ambachtelijk bereid in onze eigen slagerij, met een unieke mix van kruiden.
Nee papa, nee!

November, de maand van het wild
Nondejuuukelukuuuu

BBQuality begint in november met vis!
De vraag was er heel lang, en eindelijk kunnen we melden dat het zo ver is: BBQuality gaat vanaf november beginnen met de verkoop van vis!

Maand van de kip bij BBQuality!

Mannenweekend!
Is de Online slager de nieuwe slager?

Maand van de Pulled Pork!
Bij BBQuality is september omgedoopt tot de maand van de pulled pork. Daarom krijg je bij een bestelling boven de €100, 1,2 kg varkensprocureur gratis!

(Ba)vet(te) cool

Terug van weggeweest: Bavette!
Echt helemaal weggeweest is hij nooit. Wel is de bavette een hele tijd terug wat in de vergetelheid geraakt, maar momenteel is het weer mateloos populair!

Biologisch, Beter Leven of Duurzaam? Ik weet het niet meer, hoor.
Een DubbelDoel koe is duurzaam. Maar wat is duurzaam, of biologisch? Wij verkopen geen biologisch vlees meer. Maar wat verkopen wij dan wel?

Een 9 is goed, koe
In weer een nieuwe blogpost van Bart vertelt hij hoe de picanha en de kalfspicanha hem bevielen. BBQuality is erg benieuwd naar zijn bevindingen!

Picanha, één van de klassiekers!
Bij BBQuality is juli de maand van de picanha! De picanha is een heel mooi stuk rundvlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende.

Baie spareribs en baie bier

Vaderdag komt eraan: Profiteer nu van onze speciale actie!
Voor vaderdag hebben we nu een actie: Vul bij het bestellen de code 'papa10' in en ontvang t/m zondag maar liefst 10 procent korting op elke bestelling!

Brabantse BBQ Meating – Voor de échte BBQ fans
Maak jij de lekkerste burger en/of saté van Brabant? Op zaterdag 23 september 2017 zal er bij Bierbrouwerij Oijen een gezellige BBQ-meating plaatsvinden!

Verschillende soorten, verschillende maten, maar altijd lekker!
De spareribs zijn één van de meest bekende stukken vlees voor op de barbecue, en worden over de hele wereld gegeten. Het is geroosterd vlees aan ribben.
