Pizza pinwheels van bavette rollade recept

Pizza pinwheels van bavette rollade recept | Angus bavette rollade | bavette | maanvlees | BBQuality

Inleiding:

Pizza pinwheels van bavette rollade recept! Het beste van twee werelden. Heerlijk gerookte bavette rollade met Italiaanse smaken en pizza toppings die heel goed samen gaan. Bellissimo!

Ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Voorbereiding

Begin met het aansteken van de BBQ voor indirecte hitte en breng de dome-temperatuur naar de 160 graden Celsius.

Pizza pinwheels

Steek kruisling op 6 plekken prikkers in de bavette rollade met dezelfde afstand. Snij nu het touw van de rollade los en snij de rollade in zes gelijken stukken, zodat je 6 pinwheels krijgt. Smeer nu op elke pinwheel wat tomatensaus en strooi daar wat mozzarella en een beetje van de rub overheen. Snij nu de chorizo sticks in plakjes en verdeel deze over de pinwheels. Nu lijken ze op kleine pizza’s! Leg het blokje rookhout op de kolen en gaar nu de pinwheels op de BBQ tot een kerntemperatuur van 54 graden Celsius. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Als de gewenste temepratuur is bereikt laat ze dan even rusten.

Serveren

Verwijder na het rusten de prikkers die in de pinwheels zitten en rasp er wat Parmezaanse kaas overheen en garneer eventueel af met wat basilicum.

Maak je mijn pizza pinwheels van bavette rollade recept en plaats je dit op Instagram? Tag dan @maikelsbbq en ik plaats je gerecht in mijn story.