Blogs & Nieuws

Bavette met pet | BBQuality

(Ba)vet(te) cool

Angus bavette/maanvlees grain fed Uruguay | BBQuality

Terug van weggeweest: Bavette!

Echt helemaal weggeweest is hij nooit. Wel is de bavette een hele tijd terug wat in de vergetelheid geraakt, maar momenteel is het weer mateloos populair!
Dubbeldoel Blog Claus

Biologisch, Beter Leven of Duurzaam? Ik weet het niet meer, hoor.

Een DubbelDoel koe is duurzaam. Maar wat is duurzaam, of biologisch? Wij verkopen geen biologisch vlees meer. Maar wat verkopen wij dan wel?

Een 9 is goed, koe

In weer een nieuwe blogpost van Bart vertelt hij hoe de picanha en de kalfspicanha hem bevielen. BBQuality is erg benieuwd naar zijn bevindingen!
Angus picanha Canada | BBQuality

Picanha, één van de klassiekers!

Bij BBQuality is juli de maand van de picanha! De picanha is een heel mooi stuk rundvlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende.
Bart met spare-ribs | BBQuality

Baie spareribs en baie bier

BBQ vlees | BBQuality

Vaderdag komt eraan: Profiteer nu van onze speciale actie!

Voor vaderdag hebben we nu een actie: Vul bij het bestellen de code 'papa10' in en ontvang t/m zondag maar liefst 10 procent korting op elke bestelling!
BBQ - Meating - BBQuality

Brabantse BBQ Meating – Voor de échte BBQ fans

Maak jij de lekkerste burger en/of saté van Brabant? Op zaterdag 23 september 2017 zal er bij Bierbrouwerij Oijen een gezellige BBQ-meating plaatsvinden!

Verschillende soorten, verschillende maten, maar altijd lekker!

De spareribs zijn één van de meest bekende stukken vlees voor op de barbecue, en worden over de hele wereld gegeten. Het is geroosterd vlees aan ribben.

Sorry Jan, hij lag al in de marinade