Varkenswangen

Bekijk onze recepten

Varkenswangetjes fully loaded patato recept | BBQuality

Varkenswangetjes loaded potato recept

Varkenswangetjes loaded potato recept. Varkenswangen zijn top om low en slow te garen op de BBQ. Dit resulteert in een smaakvolle lekkernij!
Bekijk het recept over Varkenswangetjes loaded potato recept
Gestoofde varkenswang recept | BBQuality

Gestoofde varkenswang recept

In dit gestoofde varkenswang recept wordt het vlees mooi gerookt en gestoofd. Dit zorgt voor heerlijk mals vlees! Bekijk hier het recept.
Bekijk het recept over Gestoofde varkenswang recept
Oosterse varkenswangen recept | BBQuality

Oosterse varkenswangen recept

Oosterse varkenswangen recept. Een heerlijk low and slow recept met Oosterse smaken. Makkelijk en lekker! Proef het goede leven!
Bekijk het recept over Oosterse varkenswangen recept
Varkenswangen recept met zuurkoolstamp | BBQuality

Varkenswangen recept met zuurkoolstamp

Dit varkenswangen recept met zuurkoolstamp is echt heerlijk. Het geeft meer aandacht aan de losse componenten, dat maakt het extra leuk!
Bekijk het recept over Varkenswangen recept met zuurkoolstamp

Iberico varkenswangen

Een mooi recept van BBQuality. Iberico varkenswangen, een gerecht dat je misschien nog niet gegeten hebt, maar je ongetwijfeld zal doen verbazen!
Bekijk het recept over Iberico varkenswangen
Eindresultaat varkenswang Recept - BBQuality

Varkenswang , bloemkoolcreme, bloemkoolsalade, granny smith, baby paksoi, serano ham

Wil jij een keer varkenswang bereiden op sterrenkok niveau? Probeer dan een het onderstaande gerecht. De ingrediënten zijn voor 10 personen.
Bekijk het recept over Varkenswang , bloemkoolcreme, bloemkoolsalade, granny smith, baby paksoi, serano ham

Video

Varkenswangen low & slow met loaded potatoes recept

In deze YouTube-video bereidt Maikel de varkenswangen low & slow tot in perfectie. Dankzij de langzame bereiding van de wangetjes, in combinatie met de loaded potatoes, tovert Maikel een compleet en heerlijk gerecht op tafel. Zie hoe het collageen smelt tot een botermals resultaat en ontdek in de video hoe ook jij de perfecte varkenswangen op de BBQ kunt bereiden.


Meer over onze Varkenswangen

De lekkerste varkenswangen bestel je bij BBQuality

Een uniek stuk vlees wat de laatste jaren steeds populairder wordt. Varkenswangetjes winnen aan populariteit vanwege hun uitstekende smaak en textuur, hoewel ze nog steeds als een delicatesse worden beschouwd. Ben je al benieuwd naar de smaak? Bestel de wangetjes dan eenvoudig in onze webshop.

Bereid de varkenswangen low & slow op de BBQ

Varkenswangen zijn ideaal en heerlijk om te stoven of low & slow te bereiden op de BBQ. Het is de juiste keuze voor degenen die op zoek zijn naar een stuk vlees met veel smaak. Het vereist wat geduld, maar het is zeker de moeite waard.

Ga je de wangetjes op de BBQ maken? Wij adviseren je dan om de wangetjes indirect, low & slow te bereiden. De low & slow methode helpt om het collageen af te breken, wat zorgt voor een botermals en sappig resultaat. Stel je BBQ in voor indirect gebruik op een temperatuur van ongeveer 110 graden Celsius en leg een sinaasappel rook chunk in de kolen. 


Bestrooi de wangetjes met de BBQuality all purpose rub en leg de wangetjes op het rooster. Laat de wangen ongeveer 1,5 uur op het rooster liggen, zodat de wangetjes de heerlijke rooksmaak opnemen. Na 1,5 uur pak je de wangen in met roomboter, bruine suiker, honing en BBQuality the Cherry saus. Leg de ingepakte varkenswangen terug op het rooster en verhoog de temperatuur van de BBQ naar 140 graden Celsius. De wangetjes zijn klaar zodra een kerntemperatuur van 98 graden Celsius is bereikt en ze botermals zijn.

Ontdek de smaak van varkenswangen bij BBQuality

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt naar de smaak van heerlijke malse varkenswangen? Wacht dan niet langer en bestel de varkenswangen van BBQuality. Mocht je meer willen weten over onze producten, bekijk dan onze veelgestelde vragen. Heb je verdere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?