Beef hammer

Bekijk onze beef hammer recepten

Smokey Beef hammer recept | Angus beef hammer | martijn | BBQuality 2024

Smokey beef hammer recept

Smokey beef hammer recept is een ware traktatie die langzaam is gegaard, waardoor het vlees sappig en vol van smaak is.
Bekijk het recept over Smokey beef hammer recept
Vulcan’s Ossobuco (beef hammer) alla Fiorentina recept | Beef hammer | BBQuality

Vulcan’s Ossobuco (beef hammer) alla Fiorentina recept

Vulcan’s Ossobuco (beef hammer) alla Fiorentina recept. Vulcan's Ossobuco is een prachtig staaltje van de Toscaanse culinaire kunst.
Bekijk het recept over Vulcan’s Ossobuco (beef hammer) alla Fiorentina recept
Whisky-Marrow Beef Hammer recept | BBQuality

Whisky-Marrow Beef Hammer recept

In dit whisky-marrow beef hammer recept gaan we de beef hammer injecteren met beurre noisette, whisky en jus poeder. Top combi!
Bekijk het recept over Whisky-Marrow Beef Hammer recept
Pork hammer recept | BBQuality

Pork hammer recept

In dit Pork hammer recept wordt de pork hammer gepekeld in een kersenbier pekel. Deze smaken passen mooi bij het voorjaar. 
Bekijk het recept over Pork hammer recept
Angus beef hammer recept DG | BBQuality

The Beef hammer recept

Meat the Beef Hammer recept, een recept met een deel van de achterschenkel van het Angus rund. Wat een show om dit op de BBQ te hebben liggen.
Bekijk het recept over The Beef hammer recept

Video

Hoe kan ik een beef hammer bereiden op de BBQ?

In deze aflevering laat Dirk zien hoe je een (Angus) Beef Hammer kan bereiden. Het op dit moment super populaire stuk vlees is niet moeilijk om te bereiden, maar het vergt wat tijd. Een mooi gerecht samen met een lekkere door Dirk gemaakte champignonsaus. Veel kijkplezier!

Dirk laat zien hoe je het vlies van het vlees verwijderd. Vervolgens gaat hij de hammer kruiden met de heerlijke BBQuality Steak Rub. Voordat hij de kruiden erop strooit, voorziet hij het vlees van mosterd. Dit zorgt ervoor dat de kruiden beter blijven plakken.

Hij gaat het vlees indirect bereiden op zijn kamado met een dome-temperatuur van 120 graden Celsius. Ook geeft hij de beef hammer wat rook mee met behulp van wat rookhout. Na 2 à 3 uurtjes roken, pakt hij het vlees in met butcher paper en knoopt dit dicht met rolladetouw. Op deze manier gaart hij het vlees door tot een kerntemperatuur van 90 graden Celsius.

Als het vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt, haalt hij het vlees van de BBQ en complementeert hij het gerecht met een leuk side-dish. Benieuwd wat dat is? Bekijk dan snel deze video op BBQuality-TV. Veel kijkplezier!

Beef Hammer

Beef hammer bestellen bij BBQuality

Maak kennis met de indrukwekkende beef hammer, een stoer stuk vlees dat perfect is voor de barbecue! Dit vlees is ideaal voor een low and slow sessie en zal zeker indruk maken op jou en je gasten. Het vlees heeft zijn naam te danken aan het extra stuk kaal bot, waardoor er een soort hamer ontstaat.

Het vlees wordt gesneden van de achterschenkel van het rund en heeft in Amerika en Duitsland al een grote fanbase opgebouwd. We zijn ervan overtuigd dat Nederland snel dit voorbeeld zal volgen. Als jij de BBQ-koning wilt zijn en je gasten iets bijzonders wilt voorschotelen, bestel dan deze Angus beef hammer en geniet van gegarandeerd succes!

Mis het niet!

De beef hammer is niet zomaar een stuk vlees! Het is een culinair avontuur. Dit vlees is zo geliefd dat er zelfs varianten zijn ontstaan voor andere vleescategorieën. Je kunt nu ook kiezen voor de pork hammer of zelfs de chicken hammer. Bij BBQuality kun je al deze varianten bestellen, zodat je kunt experimenteren en genieten van de unieke smaak en textuur van elk stuk vlees.


BBQ of kamado: beef hammer bereiden

Dit vlees komt pas echt tot zijn recht bij een low and slow bereiding op de BBQ of kamado. Laat het vlees langzaam garen op het indirecte gedeelte van de grill. Zodra het een kerntemperatuur van ongeveer 94°C heeft bereikt, kun je het vlees uit elkaar trekken. Dit resulteert in heerlijke pulled beef, perfect voor het serveren op een broodje met wat knapperige koolsla. Om het gerecht helemaal af te maken, voeg je wat van onze smaakvolle BBQuality the Original saus toe. Het resultaat is een smaakexplosie die je gasten nooit zullen vergeten.

Ontdek het bij BBQuality

Bij BBQuality willen we je de kans geven om dit stoere stuk vlees en zijn varianten te ontdekken en te genieten van de rijke smaak en sappigheid die dit vlees te bieden heeft. Bestel vandaag nog en maak van je barbecue-ervaring een culinair feest. Of je nu kiest voor Angus beef hammer, varkensvlees of kip, je zult versteld staan van de mogelijkheden en smaakcombinaties die deze vleessoorten bieden.

Kies voor kwaliteit en breng een stukje Amerikaanse en Duitse barbecue cultuur naar jouw eigen achtertuin. Bestel nu en ontdek waarom dit vlees zo geliefd is bij BBQ-liefhebbers over de hele wereld. Jouw culinaire reis begint hier.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Welke voedingsstoffen bevat rundvlees?
Wat is het verschil tussen grain-fed en grass-fed?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?