Iberico secreto

Bekijk onze recepten

Iberico secreto sandwich recept | Maikel | BBQuality 2024

Iberico secreto sandwich recept

Dit Iberico secreto sandwich recept is helemaal top! Iberico secreto is fantastisch mooi vlees dat lekker mals en sappig is.
Bekijk het recept over Iberico secreto sandwich recept
Iberico secreto recept | BBQuality

Iberico secreto recept

In dit Iberico secreto recept gaan we een “Club sandwich” maken met Iberico secreto, gerookte knoflookmayonaise en pan con tomate.
Bekijk het recept over Iberico secreto recept
BAD ASS iberico buik secreto cheese sandwich recept | BBQuality

BAD ASS iberico buik secreto cheese sandwich recept

Dit is echt een fantastisch Iberico buik secreto recept. Een zeer goed gevulde uienkruier met oa buik secreto, cheddar ebn kastanjechampignons. Burp!
Bekijk het recept over BAD ASS iberico buik secreto cheese sandwich recept
Bulgogi van iberico buik secreto recept | BBQuality

Bulgogi van Iberico buik secreto recept

Dit Iberico buik secreto recept is geïnspireerd op de Koreaase bulgogi. De Koreaanse marinade en kruiden gaan erg goed samen met het Iberico varkensvlees.
Bekijk het recept over Bulgogi van Iberico buik secreto recept

Iberico secreto recept met gerookte knoflookmayonaise en pan con tomate

In dit heerlijke Iberico secreto recept gaan we een sensationele "Club sandwich" maken met de fantastische smaak van Iberico vlees, geserveerd met gerookte knoflookmayonaise en pan con tomate. Met deze unieke, Catalaanse specialiteit zul je jouw gasten zeker verrassen!

Iberico vlees heeft zo veel smaak dat er maar weinig kruiden nodig zijn. Alleen wat grof zeezout is daarom al voldoende voor dit fantastische stuk vlees om het vervolgens op hoog vuur, perfect rosé te grillen. De gerookte knoflookmayonaise voegt een extra rooksmaak toe die perfect samengaat met Iberico vlees.

Wat deze Club sandwich echt bijzonder maakt, is het gebruik van pan con tomate. Deze traditionele Catalaanse bereiding van brood met tomaat zorgt voor een frisse bite. De combinatie van deze ingrediënten maakt de Club sandwich niet alleen smaakvol, maar zorgt ook voor een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van Catalonië.

Meer over onze Iberico secreto

Bestel jouw Iberico secreto bij BBQuality

Ontdek het geheime juweeltje van de Spaanse keuken, de Iberico secreto, en ervaar een culinaire verrassing die nog niet bij iedereen bekend is. Geniet van de unieke smaak van het Iberico vlees en de nootachtige smaak die ontstaat door het specifieke dieet van de varkens op het Iberisch schiereiland, waar eikels een hoofdrol spelen.

Probeer het geheim van de secreto

De Iberico secreto, het geheim van Spanje. Dit komt doordat alleen het Iberico varken dit stuk vlees bij zich heeft. Het is een dun stukje vlees gelegen aan het einde van de schouderspieren, dichtbij de spekhuid aan de rug. Doordrenkt met een indrukwekkende hoeveelheid vet, biedt de secreto een intense smaakervaring.

BBQ: optimaal genieten van de secreto

Ontdek de perfecte bereidingswijze voor de Iberico secreto op de BBQ of kamado en laat de unieke smaken tot hun recht komen. Het dunne vlees komt het beste tot zijn recht wanneer het licht rosé wordt bereid op hoog vuur, met minimale kruiden. Een vleugje zout en peper volstaan om de rijke smaak naar voren te brengen. Laat het vlees rusten na het grillen of bakken, zodat de sappen zich gelijkmatig door het vlees verspreiden. Snijd het vervolgens in dunne plakken en laat je verrassen door de ongeëvenaarde smaakbeleving.

Ontdek het geheim van de Iberico Secreto bij BBQuality

Bij BBQuality delen we graag onze passie voor hoogwaardig vlees, en de Iberico secreto is daar geen uitzondering op. Probeer dit culinaire geheim zelf en laat ons weten wat je ervan vindt. Bestel jouw Iberico vlees vandaag nog en geniet binnenkort van een unieke smaakbeleving op je bord.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat is het malste varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?