• Recept
  • Ingredienten
  • Bestellen

Iberico secreto sandwich recept

Iberico secreto sandwich recept | Maikel | BBQuality 2024

Inleiding

Dit Iberico secreto sandwich recept is helemaal top! Iberico secreto is fantastisch mooi vlees dat lekker mals en sappig is. Het krijgt een heerlijke korst tijdens het bakken. Met de gebakken groenten en gesmolten kaas is dit een heerlijke combinatie om een smakelijke sandwich van te maken.

Ingrediënten:

Benodigdheden:

Voorbereiding

Voorbereiding BBQ:

Begin met het aansteken van de BBQ met een directe opstelleng en breng de dome-temperatuur naar 230 graden Celsius.

Voorbereiding Iberico secreto: 

Haal als eerste eventueel overtollig vet weg, vooral op plekken en randen waar veel vet zit. Smeer de secreto in met de Spanish Delight rub. Snijd de paprika in repen, de courgette in halve plakken en de ui in halve ringen.

Bak indien nodig het stokbrood af en snijd het vervolgens in vier delen. Zet een skillet op de BBQ en laat deze goed warm worden.

Grill eerst de secreto direct boven de kolen aan beide kanten mooi aan, totdat deze een kerntemperatuur van 60 graden Celsius heeft bereikt. Haal de secreto dan van de BBQ en laat deze rusten.

Skillet

Als de skillet warm is, voeg dan wat olie toe en bak alle groenten tot ze een goudbruine kleur krijgen.Voeg vervolgens 1 eetlepel van The Looks en daarna de Boost naar smaak toe en meng dit goed door elkaar. Strooi nu de fior di latte over de groenten en laat dit nog even mooi smelten en gratineren. Als je dit gedaan hebt, haal dan de skillet van de BBQ.

Serveren

Na het rusten van het vlees kun je de secreto mooi aansnijden. Dit doe je door eerst de secreto doormidden te snijden en vervolgens in de lengte in plakken te snijden, zodat je tegen de draad insnijdt. Leg dit over de groenten in de skillet en voeg wat van de Pink Revenge saus toe. Laat nu iedereen zijn eigen broodje vullen. Geniet met z’n allen van het heerlijke Iberico vlees!

Eet smakelijk!

Wil je dit sublieme Iberico sandwich recept in bewegende beelden zien? Bekijk het op BBQuality-TV!

Maak je mijn iberico secreto sandwich recept en plaats je dit op Instagram? Tag dan @maikelsbbq en ik plaats je gerecht in mijn story!

comments comments