Rosbief

Bekijk onze rosbief recepten

Broodje rosbief recept | Angus rosbief gekruid | Ronald | BBQ rookie | BBQuality

Broodje rosbief recept

Broodje rosbief recept. Een broodje rosbief doet het altijd goed in broodjeszaken, maar het is uiteraard nog lekkerder om het zelf te maken!
Bekijk het recept over Broodje rosbief recept
Angus Rosbief recept | BBQuality

Angus rosbief recept

Dit Angus rosbief recept is erg makkelijk om te maken en mega lekker. Tevens maken we romige paddenstoelen met knoflook, een topcombinatie met de rosbief.
Bekijk het recept over Angus rosbief recept
Boven hooi gegaarde rosbief recept | angus kogel | BBQuality

Boven hooi gerookt rosbief recept

Dit boven hooi gerookt rosbief recept is ideaal voor de feestdagen. Een gerecht met een mooie presentatie en ook nog een geweldige smaak!
Bekijk het recept over Boven hooi gerookt rosbief recept

Rosbief van runderachtermuis

De rosbief van runderachtermuis is een echte klassieker! Serveer warm of koud. Snijd het in dunne plakjes voor op een boterham. Heerlijk!
Bekijk het recept over Rosbief van runderachtermuis
Rosbief met Party Rub recept | BBQuality

Rosbief met Party Rub recept

Rosbief met Party Rub recept, een traditioneel gerecht voor feestelijke gelegenheden. Een mooi gebraad om aan tafel aan te snijden. Smakelijk!
Bekijk het recept over Rosbief met Party Rub recept

Hoe kan ik rosbief bereiden op de BBQ?

In deze video showen we jullie een boven hooi gerookt rosbief recept.

Er komt een heerlijk stuk vlees tevoorschijn die boven, in rode wijn geweekte hooi, in combinatie met vuurkruiden, is gerookt en gebraden. Leuk voor tijdens de feestdagen, maar ook mooi als hoofdgerecht voor midden op tafel. Je kan het vlees ook lekker dun snijden voor op een stokbrood tijdens de brunch of je snijdt dunne plakjes om deze vervolgens te vullen als bonbon voor een hapje.

Het vlees dat je ook voor dit recept kan gebruiken, is de Angus kogelbiefstuk of een runderachtermuis. Deze variëteiten kunnen een unieke twist geven aan het gerecht, waardoor elke bereiding zijn eigen karakteristieke smaak en allure heeft. Smakelijk!

Meer over onze Rosbief

Rosbief bestellen bij BBQuality

Wil je genieten van heerlijke, gekruide rosbief van topkwaliteit? Zoek niet verder en bestel hem bij BBQuality! Onze rosbief wordt met zorg bereid en is afkomstig van de bovenbillen van Angus runderen. Het vlees wordt gekenmerkt door de fijne structuur die zorgt voor een malse, sappige smaak.

Het beste van alles is dat we het smaakvolle vlees al voor je hebben gekruid met de heerlijke beefrub van Noskos. Met BBQuality maak je het bereiden een eitje, of je nu de oven of de BBQ verkiest.

Probeer nu zelf de gekruide rosbief

De Angus rosbief is een veelzijdig stuk vlees. Met een paar eenvoudige stappen tover je een heerlijke maaltijd op tafel. Het vlees past namelijk bij vele soorten gerechten. Denk aan een hoofdgerecht met aardappelen en groenten, op een sandwich voor de lunch of als onderdeel zijn van jouw vleesplankje met andere koude vleeswaren. Kortom, het is nooit saai met dit multifunctionele stuk vlees!

De bereiding

Grillen

Het geheim van een overheerlijke Angus rosbief zit 'm in de bereiding van het vlees. Ben jij fan van een rokerige smaak? Bereid het vlees dan op de BBQ. Voor een heerlijk resultaat grill je het vlees eerst op hoge temperatuur, met de directe methode dicht, om deze vervolgens indirect, om lage temperatuur verder te garen. Hierdoor creëer je een knapperige korst aan de buitenkant, en een smaakvolle, sappige binnenkant. Bij een kerntemperatuur van 51 graden Celsius is het vlees perfect rosé. Laat hem nog tien minuten rusten onder aluminiumfolie voordat je hem aansnijdt.

Oven

De bereiding in de oven is erg gemakkelijk. Voordat je het vlees in de oven doet, bak je het kort aan tot het een mooie bruine korst heeft. Doe het vlees (met braadvocht) in een ovenschaal en steek de kernthermometer in het vlees. Je hebt er bijna geen omkijken naar! Bij een kerntemperatuur van 51 graden Celsius mag het vlees uit de oven worden gehaald. Laat hem nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie, en het is klaar om geserveerd te worden. Belangrijk: snijd bij het serveren van het vlees altijd op de draad voor een prachtig, mals resultaat!

Ontdek het gemak van Angus rosbief bij BBQuality

Bij BBQuality streven we naar ultiem gemak en heerlijke smaak. Met onze gekruide Angus rosbief hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde kruidenmixen of marinades. Wij hebben het werk al voor je gedaan. Zo kun jij genieten van een smaakvolle maaltijd zonder gedoe. Bestel vandaag nog jouw Angus rosbief bij BBQuality en ontdek het gemak van kwaliteitsvlees.

Veelgestelde vragen

Wat is rosbief en waar komt het vandaan?
Hoe bereid ik rosbief in de oven?
Wat is de ideale kerntemperatuur voor rosbief?
Moet ik rosbief marineren?
Kan ik rosbief ook koud serveren?
Wat is het verschil tussen rosbief en rundermuis?
Hoe lang moet rosbief rusten na bereiding?
Kun je rosbief ook op de BBQ bereiden?
Hoe lang kan ik rosbief bewaren in de koelkast?
Hoeveel rosbief heb ik nodig per persoon?
Wat zijn goede kruiden voor rosbief?
Wat zijn alternatieven voor rosbief?
Kun je rosbief opnieuw opwarmen?
Wat is het verschil tussen rosbief en entrecote?
Kan rosbief in dunne plakjes als carpaccio worden geserveerd?
Hoelang kan ik het vlees bewaren?
Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Kan ik mijn vlees na ontdooiing nog bewaren en hoelang?
Kan ik mijn bestelling op een andere dag laten leveren?
Wat zijn de bezorgkosten bij BBQuality?
Hoe ontvang ik een Track & Trace code voor mijn bestelling?
Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Kan ik mijn bestelling naar België laten verzenden?
Wat moet ik doen als ik niet thuis ben voor de levering?
Is het vlees vers of bevroren?
Kan ik betalen met een cadeaubon of kortingscode?
Welke betaalmethoden zijn er beschikbaar?
Zijn er spaarpunten bij BBQuality?
Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?