Rosbief

Bekijk onze rosbief recepten

Broodje rosbief recept | Angus rosbief gekruid | Ronald | BBQ rookie | BBQuality

Broodje rosbief recept

Broodje rosbief recept. Een broodje rosbief doet het altijd goed in broodjeszaken, maar het is uiteraard nog lekkerder om het zelf te maken!
Bekijk het recept over Broodje rosbief recept
Ossenhaas recept met bacon jam | BBQuality

Ossenhaas met bacon jam recept

Dit ossenhaas met bacon jam recept is ideaal voor de feestdagen! De smaak van het vlees en de presentatie zorgt voor het complete plaatje.
Bekijk het recept over Ossenhaas met bacon jam recept
Boven hooi gegaarde rosbief recept | angus kogel | BBQuality

Boven hooi gerookt rosbief recept

Dit boven hooi gerookt rosbief recept is ideaal voor de feestdagen. Een gerecht met een mooie presentatie en ook nog een geweldige smaak!
Bekijk het recept over Boven hooi gerookt rosbief recept
Boston butt op Griekse wijze recept | BBQuality

Boston butt op Griekse wijze recept

Boston butt op griekse wijze recept. In dit recept maken we griekse pulled pork van boston butt en geserveerd met tzatziki en pita-broodjes.
Bekijk het recept over Boston butt op Griekse wijze recept
Hooi gerookt ossenhaas recept met kersen-chocoladesaus | BBQuality

Hooi gerookt ossenhaas recept met kersen-chocoladesaus

Hooi gerookt ossenhaas recept met kersen-chocoladesaus. Een fantastische combinatie van smaken maken dit een wereldgerecht.
Bekijk het recept over Hooi gerookt ossenhaas recept met kersen-chocoladesaus
Beef Wellington recept | BBQuality

Beef Wellington recept

Beef Wellington recept, wat een klassieker! Deze mag niet ontbreken tussen de recepten van BBQuality. Man, man, man, wat is dit lekker!
Bekijk het recept over Beef Wellington recept
Caveman style zijlende recept | BBQuality

Caveman style zijlende recept

Caveman style zijlende recept. In dit recept gaan we de zijlende rechtstreeks grillen op de kolen. Super mooie bereiding en erg lekker! Gewoon doen!
Bekijk het recept over Caveman style zijlende recept
Angus Rosbief recept | BBQuality

Angus rosbief recept

Dit Angus rosbief recept is erg makkelijk om te maken en mega lekker. Tevens maken we romige paddenstoelen met knoflook, een topcombinatie met de rosbief.
Bekijk het recept over Angus rosbief recept
Iberico presa recept | BBQuality

Rollade van Iberico presa recept

Rollade van Iberico presa recept. We inspireren je graag met dit voorgerecht recept. Wij laten jou stap voor stap zien hoe je de presa vult en serveert.
Bekijk het recept over Rollade van Iberico presa recept
Gerookte Iberico Presa | BBQuality

Gerookte Iberico Presa

Gerookte Iberico presa, wat een prachtig stukje vlees is dit! Mooi gemarmerd en enorm smaakvol. Een klein beetje rookhout, zout en peper en klaar is Kees!
Bekijk het recept over Gerookte Iberico Presa
Iberico presa geflambeerd | BBQuality

Iberico presa flambé

De Iberico presa heeft een super marmering en is enorm mals. Door de marmering in combinatie met het flamberen krijg je een sublieme smaakbeleving!
Bekijk het recept over Iberico presa flambé

Iberico Presa op bagel met Gin Tonic pickled Onions

Iberico Presa is een prachtig smaakvol stukje varkensvlees wat nog niet bekend is bij de grote menigte. Door de marmering een ware smaaksensatie
Bekijk het recept over Iberico Presa op bagel met Gin Tonic pickled Onions
Centre cut klaar | BBQuality

Lomo al Trapo met Aji Picante

Dit Lomo al Trapo recept is bij uitstek een spektakelstuk om te maken voor als je gasten hebt. Een hele gave bereiding!
Bekijk het recept over Lomo al Trapo met Aji Picante
Voorgerecht steak tartaar | BBQuality

Steak tartaar recept

Probeer ons overheerlijke Steak tartaar recept gemaakt door Thérèse van Kitchen Exile. Interesse? Neem dan snel een kijkje op onze website!
Bekijk het recept over Steak tartaar recept

Hoe kan ik rosbief bereiden op de BBQ?

In deze video showen we jullie een boven hooi gerookt rosbief recept.

Er komt een heerlijk stuk vlees tevoorschijn die boven, in rode wijn geweekte hooi, in combinatie met vuurkruiden, is gerookt en gebraden. Leuk voor tijdens de feestdagen, maar ook mooi als hoofdgerecht voor midden op tafel. Je kan het vlees ook lekker dun snijden voor op een stokbrood tijdens de brunch of je snijdt dunne plakjes om deze vervolgens te vullen als bonbon voor een hapje.

Het vlees dat je ook voor dit recept kan gebruiken, is de Angus kogelbiefstuk of een runderachtermuis. Deze variëteiten kunnen een unieke twist geven aan het gerecht, waardoor elke bereiding zijn eigen karakteristieke smaak en allure heeft. Smakelijk!

Meer over onze Rosbief

Rosbief bestellen bij BBQuality

Wil je genieten van heerlijke, gekruide rosbief van topkwaliteit? Zoek niet verder en bestel hem bij BBQuality! Onze rosbief wordt met zorg bereid en is afkomstig van de bovenbillen van Angus runderen. Het vlees wordt gekenmerkt door de fijne structuur die zorgt voor een malse, sappige smaak.

Het beste van alles is dat we het smaakvolle vlees al voor je hebben gekruid met de heerlijke beefrub van Noskos. Met BBQuality maak je het bereiden een eitje, of je nu de oven of de BBQ verkiest.

Probeer nu zelf de gekruide rosbief

De Angus rosbief is een veelzijdig stuk vlees. Met een paar eenvoudige stappen tover je een heerlijke maaltijd op tafel. Het vlees past namelijk bij vele soorten gerechten. Denk aan een hoofdgerecht met aardappelen en groenten, op een sandwich voor de lunch of als onderdeel zijn van jouw vleesplankje met andere koude vleeswaren. Kortom, het is nooit saai met dit multifunctionele stuk vlees!

De bereiding

Grillen

Het geheim van een overheerlijke Angus rosbief zit 'm in de bereiding van het vlees. Ben jij fan van een rokerige smaak? Bereid het vlees dan op de BBQ. Voor een heerlijk resultaat grill je het vlees eerst op hoge temperatuur, met de directe methode dicht, om deze vervolgens indirect, om lage temperatuur verder te garen. Hierdoor creëer je een knapperige korst aan de buitenkant, en een smaakvolle, sappige binnenkant. Bij een kerntemperatuur van 51 graden Celsius is het vlees perfect rosé. Laat hem nog tien minuten rusten onder aluminiumfolie voordat je hem aansnijdt.

Oven

De bereiding in de oven is erg gemakkelijk. Voordat je het vlees in de oven doet, bak je het kort aan tot het een mooie bruine korst heeft. Doe het vlees (met braadvocht) in een ovenschaal en steek de kernthermometer in het vlees. Je hebt er bijna geen omkijken naar! Bij een kerntemperatuur van 51 graden Celsius mag het vlees uit de oven worden gehaald. Laat hem nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie, en het is klaar om geserveerd te worden. Belangrijk: snijd bij het serveren van het vlees altijd op de draad voor een prachtig, mals resultaat!

Ontdek het gemak van Angus rosbief bij BBQuality

Bij BBQuality streven we naar ultiem gemak en heerlijke smaak. Met onze gekruide Angus rosbief hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde kruidenmixen of marinades. Wij hebben het werk al voor je gedaan. Zo kun jij genieten van een smaakvolle maaltijd zonder gedoe. Bestel vandaag nog jouw Angus rosbief bij BBQuality en ontdek het gemak van kwaliteitsvlees.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Rosbief
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?