Bavette / vinkenlap

Bekijk onze recepten

Video

Hoe bak ik bavette op de BBQ?BBQuality TV op Youtube

Hoe bak ik bavette op de BBQ?

In deze meeslepende video deelt Dirk niet alleen de kunst van het bereiden, maar ook het onderscheid tussen verschillende soorten bavette die beschikbaar zijn in onze shop. Laat Claus je begeleiden door de unieke eigenschappen van elke bavette-soort uit te leggen, terwijl Dirk stap voor stap laat zien hoe je deze smaakvolle stukken vlees perfect kunt bereiden op de barbecue.

Ontdek de veelzijdigheid van Bavette en verrijk je culinaire kennis met waardevolle inzichten van onze experts. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of een enthousiaste thuiskok, deze video opent de deuren naar een wereld van smaak en expertise. Ga mee op deze smakelijke reis en ontdek de geheimen achter het grillen van de diverse bavette-varianten!

Meer informatie

Bavette/vinkenlap

Bavette / Vinkenlap, bestel kwaliteit bij BBQuality

Bavette, ook wel bekend als vinkenlap, is weer helemaal terug van weggeweest! Ontdek de veelzijdigheid en heerlijke smaak van dit stuk vlees door het te bestellen bij BBQuality, dé specialist in hoogwaardig vlees.

Bavette, de smaakvolle vinkenlap

Hoewel bavette een tijdje in de vergetelheid raakte, is het nu mateloos populair. Dit stuk vlees, afkomstig uit de zij van het rund, staat bekend om zijn stevige bite en malsheid. In Nederland wordt het ook wel ‘vinkenlap’ of ‘maanvlees‘ genoemd. Probeer de onderscheidende smaak van bavette, het liefst op z’n Frans geserveerd: bijna rauw aan de binnenkant met een mooie gebruinde buitenkant. Snijd het vlees tegen de draad voor optimale malsheid.

BBQ of kamado: bavette perfect bereiden

Bavette leent zich uitstekend voor bereiding op de BBQ of kamado. Ontdek in deze sectie hoe je dit smaakvolle stuk vlees perfect kunt bereiden. Leer de kunst van het serveren op z’n Frans en ontdek waarom bavette weer helemaal in de culinaire schijnwerpers staat. Met handige tips en tricks maak je van elke bereiding een waar feest voor de smaakpapillen.

Ontdek de verrassend lekkere vinkenlap bij BBQuality

Sluit je culinaire ontdekkingsreis af door bavette te ontdekken bij BBQuality. Ontdek niet alleen de klassieke bavette, maar ook de vinkenlap – een fijnere structuur met talloze mogelijkheden. Bekijk onze recepten en leer hoe je met een vinkenlap een verrassend gerecht op tafel zet. In de ‘bavette-aflevering’ van BBQuality delen we basisbereidingen en leuke varianten. Probeer deze bavette soorten nu zelf en ervaar de smaakvolle wereld van hoogwaardig vlees. Bestel vandaag nog bij BBQuality en laat de smaak van bavette / vinkenlap je culinaire horizon verbreden!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat bepaalt de malsheid van rundvlees?
Welke voedingsstoffen bevat rundvlees?
Wat is het verschil tussen grain-fed en grass-fed?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?
Bavette